Ekran Kartı Kıyaslaması

yazılım mühendisliği + oyun kanka render vb. alacağımı çok zannetmiyorum ama modellemeye kayarsam belki
Bunu alabilirsin daha iyisi var mı diye biraz daha bakınırım belki 7900 gre'li bir şey bulabilirim
1723068345514.png

Kanka sen sakın bir daha hazır sistem bakma, sadece bize bütçeni söyle, taksitli mi alacaksın, peşin fiyatına 6 ay taksitli alsan bütçen artar mı onları söyle. Oyun oynamak için mi alacaksın onu da söyle.
başka hazır önerebilirsen sistem bandı 50-60k olacak şekilde ya da parça önerebilirsen direkt kendim siteden toplayarak bakayım daha iyi olur

Bunu alabilirsin daha iyisi var mı diye biraz daha bakınırım belki 7900 gre'li bir şey bulabilirim
Alıntıyı görüntüle
anakarta neden biostar seçtiniz mesela hocam asus tuf daha mantıklı geldi bana acıkcası ve diğer ürünler de bir tık garip gelmedi değil

anakarta neden biostar seçtiniz mesela hocam asus tuf daha mantıklı geldi bana acıkcası ve diğer ürünler de bir tık garip gelmedi değil
En f/p biostar ve X670P, başka bir şey seçmene gerek yok kral. Bütçeni tam bilmiyordum onu seçtim seçebiliyorsan X670P seçersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan iyisini bulamadım

1723068945051.png

Valla 50-51K'ya anakartı daha kötü olan, ssd'si 1 tb olan, kasası daha kötü olan 7900 GRE'li sistem de buldum, hala en son attığım daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
En f/p biostar ve X670P, başka bir şey seçmene gerek yok kral. Bütçeni tam bilmiyordum onu seçtim seçebiliyorsan X670P seçersin
gamegaraj'ın sistemleri monteli mi geliyor ayrı ayrı gelmesini istiyorum da parçaların bir de

Bundan iyisini bulamadım

Alıntıyı görüntüle

Valla 50-51K'ya anakartı daha kötü olan, ssd'si 1 tb olan, kasası daha kötü olan 7900 GRE'li sistem de buldum, hala en son attığım daha mantıklı geliyor.
eline sağlık kanka çok teşekkürler verdiğiniz ilgi için bir de game garajda sistem montajlı gelmiyor değil mi parçaların ayrı ayrı gelmesini istiyorum

gamegaraj'ın sistemleri monteli mi geliyor ayrı ayrı gelmesini istiyorum da parçaların bir de

eline sağlık kanka çok teşekkürler verdiğiniz ilgi için bir de game garajda sistem montajlı gelmiyor değil mi parçaların ayrı ayrı gelmesini istiyorum
işlemci kısmında aslında i7-13700K daha mantıklı geliyor bana ama bilmiyorum

Hiçbir şey yapmazsan montajlı geliyor ama arayıp parçalar tek tek gelsin dersen hallederler. 0850 228 5424

neden ayrı ayrı gelmesini isitiyorsunuz ilk sisteminiz ise toplamanız cok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,757
Üyeler
184,213
Son üye