hawkddf
80+
- Reaksiyon skoru
- 171
Hocam 5070ti fiyatı düşer mi sence 35-38 arasına5070tia yeter de 9070xt 500-600w falan görüyo bazen sıkıntılıydı şuan düzelttiler mi bilmiyorum
34kya 9070xt 5kya da enermax 1350w psu alıp keyfinize de bakabilirsiniz.
zor abd cergi olaylarindan sonra stok cok olunca biraz düşerHocam 5070ti fiyatı düşer mi sence 35-38 arasına
4080 7 aylık kfg hrpsi var, tertemiz, nakit ihtiyacından satıyorum, 37 bine ne dersin?Hocam 5070ti fiyatı düşer mi sence 35-38 arasına
düşer. hatta teyip de ben her şeyi mahvettim özür dilerim diyip istifa eder. bir kaç yıla da biz ekran kartı üreticisi oluruz. nvidia bizden çip dilenirHocam 5070ti fiyatı düşer mi sence 35-38 arasına
10 dolara ne dersin4080 7 aylık kfg hrpsi var, tertemiz, nakit ihtiyacından satıyorum, 37 bine ne dersin?
komedyen olmayı düşündün mü reis böyle komik olma yadüşer. hatta teyip de ben her şeyi mahvettim özür dilerim diyip istifa eder. bir kaç yıla da biz ekran kartı üreticisi oluruz. nvidia bizden çip dilenir
hayırHocam 5070ti fiyatı düşer mi sence 35-38 arasına
5070 Ti tahminen 4-5K daha düşebilir hala talep var eğer talep belli bir seviyenin altına inerse fiyatta düzenlemeye gideceklerdir.Arkadaşlar şu anda kullanmakta olduğum sistemde 7700xt var. 5070 ti almayı düşünüyorum. 9070xt de olabilir tam emin değilim. Fiyatı sizce düşer mi yoksa böyle kalır mı? Bir de 750w psu 5070 ti a yeter mi?
komedi değil dostum gerçekler. 9070xt 30k ya mı ne satılıyordu. herkes kapış kapış alıyordu fiyat performans canavarı diye. baktılar çok satıyor hemen zam yaptı tüm satıcılar. Abdullah abi bile video çekip söyledi önceden f/p idi bu fiyattan almayın diye. uzun lafın kısası bu ülke fırsatçı köpeklerle dolu. o yüzden fiyatlar 3 bin düşer mi 5 bin düşer mi diye beklersen 2 gün sonra 5 bin zamlı fiyatına bakarsın.komedyen olmayı düşündün mü reis böyle komik olma ya
Bende farkındayım reis ne kadar düşerse o kadar kar gözüyle bakıyorum. Eğer zam gelirse de almam olur biter. İllahaki talep olmazsa düşürecekler fiyatları.komedi değil dostum gerçekler. 9070xt 30k ya mı ne satılıyordu. herkes kapış kapış alıyordu fiyat performans canavarı diye. baktılar çok satıyor hemen zam yaptı tüm satıcılar. Abdullah abi bile video çekip söyledi önceden f/p idi bu fiyattan almayın diye. uzun lafın kısası bu ülke fırsatçı köpeklerle dolu. o yüzden fiyatlar 3 bin düşer mi 5 bin düşer mi diye beklersen 2 gün sonra 5 bin zamlı fiyatına bakarsın.