Neler Yeni

Ekran kartı fiyatları düşecek :)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Bu konular hakkında bilgin yoksa boş yapma ABD'nin büyümesine katkı sağlayan küreselciler artık Çin'e yerleşiyor Çin'den yönetecekler dünyayı ABD'nin bir önemi kalmadı artık bir kaç yıllık ömrü kaldı
O ekonomiyi sarsmak için milyonlarca kişini amerikadan paralarını çekmesi lazım dostum ki buda aynı anda olmayacağına göre :)

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
O kadar dedim ama anlatamadım herkes indirim var diye uçuk fiyatlara balıklama atlıyor ama yakında bin pişman olacaklar ekran kartı fiyatları sağlam düşecek 😀 artık doların pek bir önemi yok eskisi gibi zaten ülkeler kendi paraları ile ticaret yapıyor ABD bunu her ne kadar engellemeye çalışsada buna mani olamayacak dolar sağlam düşecek yeni dünya düzeninde ABD ye yer yok.
kardeşim yeni dünya düzenini abd belirliyor zaten

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Bu konular hakkında bilgin yoksa boş yapma ABD'nin büyümesine katkı sağlayan küreselciler artık Çin'e yerleşiyor Çin'den yönetecekler dünyayı ABD'nin bir önemi kalmadı artık bir kaç yıllık ömrü kaldı
hayatımda gördüğüm en mükemmel tespit, bunu çerçeveletmemiz lazım, forumun girişine asarız, buram buram bilgi, buram buram analiz kokuyor acayip efsane bir incelikle yazılmış naçizane bir yorum, 100den fazla yıldır dünyayı yöneten devlet 2 yıl içinde bitiyormuş arkadaşlar, kesin bilgi yayalım

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
hayatımda gördüğüm en mükemmel tespit, bunu çerçeveletmemiz lazım, forumun girişine asarız, buram buram bilgi, buram buram analiz kokuyor acayip efsane bir incelikle yazılmış naçizane bir yorum, 100den fazla yıldır dünyayı yöneten devlet 2 yıl içinde bitiyormuş arkadaşlar, kesin bilgi yayalım
Amerika düşerse dünya düşer :D

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Kardsm güven bana bende yalan yok

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
pek düşüş olcagını sanmıyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
O kadar dedim ama anlatamadım herkes indirim var diye uçuk fiyatlara balıklama atlıyor ama yakında bin pişman olacaklar ekran kartı fiyatları sağlam düşecek 😀 artık doların pek bir önemi yok eskisi gibi zaten ülkeler kendi paraları ile ticaret yapıyor ABD bunu her ne kadar engellemeye çalışsada buna mani olamayacak dolar sağlam düşecek yeni dünya düzeninde ABD ye yer yok.
1 2 3 diyince düşüyor sen bekle zam üstüne zam gelicek unutma 🤣

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
bence çook büyük bir düşüş beklemeyin, özellikle eth 2.0 gelirse bombayı sen o zaman gör.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Osmanlı 600 yıl dünyayı yönetti sonuç ortada burada kimin haklı olduğunu zaman gösterecek

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Osmanlı 600 yıl dünyayı yönetti sonuç ortada burada kimin haklı olduğunu zaman gösterecek
Evde kahkaha attım :D
O zaman senin tezine göre;
1648557941772.png

Amerika 1776 tarihinde kurulmuş.
1776+600=2376
Amerika 2376 tarihine kadar süper güç olacak demektir ama sen 2 yılda batacağını söylüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

ETH 2.0 gelirse ETH üretimi kolaylaşacak önüne gelen rahatça mining yapabilecek
Yine kendinle çelişmeye devam ediyorsun
Eth üretimin kolaylaşması demek stoğun bitmesi demek stoğun bitmesi fiyatların çıkması demek.

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Evde kahkaha attım :D
O zaman senin tezine göre;
Alıntıyı görüntüle
Amerika 1776 tarihinde kurulmuş.
1776+600=2376
Amerika 2376 tarihine kadar süper güç olacak demektir ama sen 2 yılda batacağını söylüyorsun
Kardeşim tepkini anlıyorum, ama 20 yıllık okuma ve eğitim hayatım sonucunda öğrendiğim gerçeği paylaşmak isterim seninle müsaade edersen. ABD 2 yıl içinde bitecek diyen birine cevap vermeye kalkarsan kendine zarar verirsin. He de geç

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Kardeşim tepkini anlıyorum, ama 20 yıllık okuma ve eğitim hayatım sonucunda öğrendiğim gerçeği paylaşmak isterim seninle müsaade edersen. ABD 2 yıl içinde bitecek diyen birine cevap vermeye kalkarsan kendine zarar verirsin. He de geç
Haklısın ama bu adam başka türlu akıllanmayacak

KnightDavion

80+ Bronze
Kaynak: Konyalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,699
Üyeler
165,715
Son üye