Yurtdışında düşerse yinede büyük bir etki ederYurt dışında fiyatları belki düşebilir ama maalesef ki ülkemizde fiyatların düştüğünü hiç görmedim. Düşeceğini sanmıyorum.
3090 da aynıydı bildiğim kadarıyla kırdılarGeçtiğimiz mayıs ayında yeni ekran kartı olan rx6600 duyuruldu.Bu ekran kartında mining yapılamayacağı açıklandı.Ethereum ekran kartları stok sorununun çözülmesi içinse adımlar atıyor ethereum 2.0 adında bir kripto para çıkacakmış ve sadece ssd ile kazabiliyormuşuz
Bu adımlar atılırsa ekran kartları fiyatlarında ciddi düşüş yaşanacak diyorlar sizce doğrumu kaç ay sonra düşer ekran kartları?
benfe sanmıyorum rte ile biden anlaşabilirlerse düşücrk gibidolar sene sonuna 10 olucak diyorlar sanmıyorum
Hala geçerli.@Banxtre hocam sizin bi hipotez vardı ne oldu o?
Dolar Yükselince Fiyatlar Yükseliyor Ama Düşünce Fiyatlar Düşmüyor Nedensebenfe sanmıyorum rte ile biden anlaşabilirlerse düşücrk gibi
bide öyle bişey var ama bence ekran kartı fiyatları ethereum a bakıyorDolar Yükselince Fiyatlar Yükseliyor Ama Düşünce Fiyatlar Düşmüyor Nedense![]()
İnşallah düzelirbide öyle bişey var ama bence ekran kartı fiyatları ethereum a bakıyor
Dediğim gibi sanmıyorum.Yurtdışında düşerse yinede büyük bir etki eder
Üstad sence ne zaman 10k a 3060 alabilirizHala geçerli.
Ben 2.el de sıfır satılan JP kartlarını takip ediyorum dün 8K'ya 3060 satıyordu biri .
Piyasa şuan 2.elden bakarsak düşük zaten ve düşmeye de devam ediyor ve bir sürü rig satışa çıkıyor her gün sadece şehrimde 3 tane ilana denk geliyorum.