Neler Yeni

Ekran kartı fiyatları düşer mi

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki ayın başında RX6600 XT ekran kartını almayı düşünüyorum. Sıfır alacağım. Dolar artıyor ama ekran kartı fiyatı artmıyor. Mining işleri de artık eskisi gibi olmadığı için sıfır ekran kartı fiyatlarını etkiler mi? Çip krizi de yavaş yavaş çözülüyor sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
neredeyse msrp fiyatlarına geldiler daha düşmez dolar yükselme eğiliminde YTD bence ne alcaksan şimdi al

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki ayın başında RX6600 XT ekran kartını almayı düşünüyorum. Sıfır alacağım. Dolar artıyor ama ekran kartı fiyatı artmıyor. Mining işleri de artık eskisi gibi olmadığı için sıfır ekran kartı fiyatlarını etkiler mi? Çip krizi de yavaş yavaş çözülüyor sanırım.
hocam bütçen nedir bilmiyorum fakat şuan indirimde rx6700xt var sapphire pulse serisi konularda vardı bakabilirsin istersen he daha da düşer mi sorusuna gelince de o konu hakkında düşeceğini söyleyen bir kesim var fakat kur gibi bi gerçekte var ortada ondan dolayı net bişey diyemem

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bütçen nedir bilmiyorum fakat şuan indirimde rx6700xt var sapphire pulse serisi konularda vardı bakabilirsin istersen he daha da düşer mi sorusuna gelince de o konu hakkında düşeceğini söyleyen bir kesim var fakat kur gibi bi gerçekte var ortada ondan dolayı net bişey diyemem
Bütçem 7000₺

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
SANANE
Nvidia düşebilir. Amd yi bilmem

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt
bence dip seviyeleri buralar yarın ethereum 3 bin üstüne atarsa geri fırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Mining olayı zararına olmaya başladığından beri firmaların önerdiği fiyatlara kadar geriledi fiyatlar. Ama tabii firmalar dolarla önerdikleri için fiyatları biz oradan gol yiyoruz maalesef. Dolar düşüşe geçmediği sürece büyük bir düşüş beklememek gerek bence. Ara sıra olan stok eritme kampanyalarını saymıyorum tabii. Çünkü ne zaman olacağı belli olmuyor onların. Özellikle eylül ayı civarı yeni Nvidia ve AMD kartlarının tanıtılacağı söyleniyor. Bu stok eritmek için bir hamle olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,072
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom