Kripto Paralar düşerse düşerEkran kartı fiyatları düşermi arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
Stok artar fiyatlar düşer bir gün sonra dolar artar fiyatlar artar. Stok olmaz dolar normaldir fiyat yine pahalı olur. Stok olur dolarda düşer ucuz olur. Bitcoin düştüğünde düştü örnek olarak ekran kartları ama dolar artınca yine arttı. Bunun hakkında dediğim gibi kimse net konuşamaz. Git al deriz sana 1 gün sonra daha da düşer. Alma düşer deriz daha da artarBunu her zaman diyoruz. Bu konu hakkında net bilgi vermek imkansız
Evet tam olarak durum buGlobalde evet. Türkiye'de ise koca bir ben bilmem!
Saçmalamayın hocam daha ne kadar düşecek battı zaten o yüzden piyasa bu kadar iyi kripto madenciliğinde iş olmadığı için böyle şuan piyasa dolar da düşse rahatlıkla rx 6600ü falan 4500 5 k ya alırdıkKripto Paralar düşerse düşer
Klasik yorumu yaptım benimde btc de yatırım vardı ben de aynı durumdayımNe sacmaliyon hocam daha ne kadar düşecek battı zaten o yüzden piyasa bu kadar iyi kripto madenciliğinde iş olmadığı için böyle şuan piyasa dolar da düşse rahatlıkla rx 6600ü falan 4500 5 k ya alırdık
Amd kartları gitgide düşerken nvidia durmadan artıyor.Ekran kartı fiyatları düşermi arkadaşlar bilgisi olan var mı ?