Ekran Kartı Garanti

Keremeow

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhabalar, İtopya dan hazır sistem almıştım ekran kartı sıkıntılı fabrika üretiminden sorunu var Gigabyte Rtx2060super 87 derecelere çıkıyor oyunlarda ve çok acayip fan sesleri çıkarıyor. Sorum şu ben sistemi itopyaya götürü ekran kartının sorunlu bulunursa tamiri yerine para iadesi alabilirmiyim ? teşekkürler.

Alabilirsin diye biliyorum, denemekten zarar gelmez.

Arkadaşlar merhabalar, İtopya dan hazır sistem almıştım ekran kartı sıkıntılı fabrika üretiminden sorunu var Gigabyte Rtx2060super 87 derecelere çıkıyor oyunlarda ve çok acayip fan sesleri çıkarıyor. Sorum şu ben sistemi itopyaya götürü ekran kartının sorunlu bulunursa tamiri yerine para iadesi alabilirmiyim ? teşekkürler.
alabilirsin

eğer tamir edilebilecek birşeyse tamiri yapılır eğer yapılmasa paranın bir kısmı iade edilir yada yeni kart verilir diye bilşiyorym

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,438
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri