Neler Yeni

ekran kartı girişini bulamıyorum

PixDraw

80+ Bronze
arkadaşlar bu ekran kartını aldım https://www.hepsiburada.com/palit-g...VwI9oCR3V0Qf6EAAYASAAEgJC8_D_BwE&gclsrc=aw.ds fakat normalde ekran kartının fanları için takılan kablonun girişini bulamadım anakarta oturttum fakat takacak bir kablo yok ortalıkta kabloyu bırakın girişi bile yok benimle aynı kafa karışıklığında olan biri var mı
Kasanda boşta ekran kartı güç kablosu yoksa ekran kartı kablosu alman lazım. Takılmamışsa bile genelde anakart kutusunda olur. Elinde yoksa onu alman gerekiyor.

Eğer Güç kablosunu soruyorsanız 1050ti'lar ekstra güce ihtiyaç duyacak kadar güçlü bir kart değil.
Bunun dışında başka bir kabloyada ihtiyaç yok zaten kartı taktıktan sonra.
Hdmi kablosu varsa monitöre takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
arkadaşlar bu ekran kartını aldım https://www.hepsiburada.com/palit-g...VwI9oCR3V0Qf6EAAYASAAEgJC8_D_BwE&gclsrc=aw.ds fakat normalde ekran kartının fanları için takılan kablonun girişini bulamadım anakarta oturttum fakat takacak bir kablo yok ortalıkta kabloyu bırakın girişi bile yok benimle aynı kafa karışıklığında olan biri var mı
Kart ek güç beslemesine gerek duymuyorsa zaten slottan aldığı güç yetiyordur ,her kartta olmak zorunda değil ekran kartının üzerindeki güç girişi.

Örnek 1050ti olduğu için birçok modelinde olmayabiliyor ,sorun yok yani kullanabilirsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,200
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
O güç girişi Fanlar için değil ekran kartı için, fanların pini bloğun içinde. Bazı 1050Ti modellerinde harici pin istemiyor çünkü pcie slotu bu gücü verebiliyor.

serhorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Serhat Çağrı Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O güç girişi Fanlar için değil ekran kartı için, fanların pini bloğun içinde. Bazı 1050Ti modellerinde harici pin istemiyor çünkü pcie slotu bu gücü verebiliyor.
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer Güç kablosunu soruyorsanız 1050ti'lar ekstra güce ihtiyaç duyacak kadar güçlü bir kart değil.
Bunun dışında başka bir kabloyada ihtiyaç yok zaten kartı taktıktan sonra.
Hdmi kablosu varsa monitöre takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.
tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,315
Üyeler
162,945
Son üye
Barbaris
Top Bottom