Neler Yeni

Yardım Ekran kartı grafikleri tam yüklemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
ekran kartımın modeli r 7 265 2 gb DDR 5 yüksek sistem isteyen oyunlarda böyle hatalar ile karşılaşıyorum görüntü texture lar sanki tam yüklenmiyor görüntü uzak kısımlarda karıncalı gibi işlemci ve anakart dan kaynaklı bir sorun deyil sanırım ekran kartından kaynaklanan bir problemmi

Ekler

• ddd.png
    ddd.png
    3 MB · Hit: 74

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
VRAM kullanımını açıp tekrardan görseller misin?

Son düzenleme:

Furkan1461

80+ Silver
Oyunda msaa ve anti aliasing varsa aç.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ekran görüntüsünde bir sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VRAM kullanımından dolayı olduğunu düşünüyorum VRAM kullanımını açıp tekrardan görseller misin?
ayarlardan açtım ama doğrumu bilmiyorum görüntü kalitesi ultra high 1080p
Mesaj otomatik birleştirildi:

VRAM kullanımından dolayı olduğunu düşünüyorum VRAM kullanımını açıp tekrardan görseller misin?
ekran kartının fanlar çok fazla ses çıkaracak seviyede hızlı dönüyor oyundayken

Ekran görüntüsünde bir sıkıntı yok.
fareyi hareket ettirince grafikler karıncalanıyor gibi oluyor sadece uzaktaki texturlar bu şekilde oluyor

Ekler

• 22.png
    22.png
    2.9 MB · Hit: 51
Son düzenleme:

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
ayarlardan açtım ama doğrumu bilmiyorum görüntü kalitesi ultra high 1080p

ekran kartının fanlar çok fazla ses çıkaracak seviyede hızlı dönüyor oyundayken

fareyi hareket ettirince grafikler karıncalanıyor gibi oluyor sadece uzaktaki texturlar bu şekilde oluyor
SSD mi kullanıyorsun HDD mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Son düzenleme:

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Vram in yetmediğini düşünüyorum. 2. bilgisayarımda aynı çipe sahip ekran kartım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Vram in yetmediğini düşünüyorum. 2. bilgisayarımda aynı çipe sahip ekran kartım var.
assassin's creed 4 bile açamıyacak kadar kötü bir ekran kartı deyildir sanırım
yada kendime yeni ekran kartımı bakmalıyım acaba

artık amd ekran kartlarından uzak duracağım internetten araştırıp gtx 750ti daha iyi diye almıştım ama malesef test etmeden bunu anlayamıyormuşuz

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Bu kart ile oyunları oynayabilirsiniz fakat 2GB Vram den çok bir şey beklememek gerek. Artık o kart ile akıcı oyun oynamak bile zor tabii ki grafikler bu düzeyde olacak. Ekran görüntüsünde bir sorun göremedim. Ayarları sonuna kadar açıp tekrar ekran görüntüsü alır mısınız.

artık amd ekran kartlarından uzak duracağım internetten araştırıp gtx 750ti daha iyi diye almıştım ama malesef test etmeden bunu anlayamıyormuşuz
:D ben de GTX750Ti almak için çıkıp bunu almıştım. Aralarında fark yok denebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Bu kart ile oyunları oynayabilirsiniz fakat 2GB Vram den çok bir şey beklememek gerek. Artık o kart ile akıcı oyun oynamak bile zor tabii ki grafikler bu düzeyde olacak. Ekran görüntüsünde bir sorun göremedim. Ayarları sonuna kadar açıp tekrar ekran görüntüsü alır mısınız.

:D ben de GTX750Ti almak için çıkıp bunu almıştım. Aralarında fark yok denebilir.

demek istediğim çalılar uzaklardaki hareketli neslere birbirine girmiş ve hafif karıncalı mouse oynatınca belli oluyor pubg de de mevcut bu bu oyunları internet cafe de oynadığım icin düşük ayarlarda nasıl görüntü geldiğini az çok biliyorum

sol üst köşedeki çalılara bakınız mouse hareket ettirince daha belirgin ve saçma bir görüntü ortaya çıkıyor

sanırım benim hatam internet cafe de 1 yıl rtx 2080 ile oyun oynadıkdan sonra bana farklı geliyor olabilir

Ekler

• saddsa.png
    saddsa.png
    643.8 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox

demek istediğim çalılar uzaklardaki hareketli neslere birbirine girmiş ve hafif karıncalı mouse oynatınca belli oluyor PUBG de de mevcut bu bu oyunları internet cafe de oynadığım icin düşük ayarlarda nasıl görüntü geldiğini az çok biliyorum

sol üst köşedeki çalılara bakınız mouse hareket ettirince daha belirgin ve saçma bir görüntü ortaya çıkıyor

sanırım benim hatam internet cafe de 1 yıl rtx 2080 ile oyun oynadıkdan sonra bana farklı geliyor olabilir
Evet :D 2080 e alışınca gayet normal. Sorun büyük ihtimal VRAM düşüklüğünden kaynaklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,001
Üyeler
168,550
Son üye
EgoistBey
Top Bottom