Neler Yeni

Ekran kartı güç girişlerini bağlayamiyorum

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur
Öncelikle iki kablonun da ucunda 2'şer tane 6+2 pinlik uç bulunuyorsa bunların ikisi de ekran kartı güç kablosudur. Eğer pinler 4+4 şeklinde yarı yarıya ayrılıyorsa bu işlemci güç kablosudur. Ekran kartı için tek kablodan çift 6+2 (8+8) çıkışlı kablo kullanabilirsin bir sıkıntı yok. Lakin kötü PSU modellerinde tek kablo kullanımının mavi ekran verdiğine veya sağlıklı olmadığına dair 1-2 kullanıcı şikayeti gördüm. Yani PSU modelini söyleyebilirsen daha mantıklı bir şey söyleyebilirim.
Msi 850 wat gold mag serisi ben iki tane kablo kullaniyim diyorum psu iyi olsada bütün akım tek kablodan değil iki kablodan geçsin diyorum sicaklik vs kabloya yüklenmek istemiyorum iki kablo sorun olmaz heralde demin bi arkadas iki tane kullan dedi

BeKo'O

80+ Silver
Msi 850 wat gold mag serisi ben iki tane kablo kullaniyim diyorum psu iyi olsada bütün akım tek kablodan değil iki kablodan geçsin diyorum sicaklik vs kabloya yüklenmek istemiyorum iki kablo sorun olmaz heralde demin bi arkadas iki tane kullan dedi
yani tercih meselesi dediğim gibi tek kablo zaten iki kablo ile kalabalık yapma sade olsun diye 8+8 olarak geliyor çoğu yeni psu kablosu öyle. Fakat içine daha çok sinecekse iki ayrı kablo kullan bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,222
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom