Ekran kartından çıkmıyor artık genellikle o tarz dönüştürücü kablolar. Güç kaynağındadır aradığın kablo.
evet8pin girişli yerden mi bahsediyorsunuz
hocam bendede aynı model var ve bendeki sorun psudan 2 tane pcıe kablosu çıkıyor görselde olduğu gibi bunu nereye takacağım bilen varmı?……..a
Nasıl yani hocam. Gücü nereden alıcak bu kart bana pek mantıklı gelmedibazı ekran kartlarında o girişler olmadan da çalışıyor diye biliyorum bilgisayarı başlatmayı denediniz mi
O pcie kablolarını alttan mı çıkardınız hocam. Altra buna benzer kablolar var kumaş buna benzer ama çıkarılması biraz zor olurhocam bendede aynı model var ve bendeki sorun psudan 2 tane pcıe kablosu çıkıyor görselde olduğu gibi bunu nereye takacağım bilen varmı?
alttan çıkarmadım zaten çıkarılmıştıNasıl yani hocam. Gücü nereden alıcak bu kart bana pek mantıklı gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
O pcie kablolarını alttan mı çıkardınız hocam. Altra buna benzer kablolar var kumaş buna benzer ama çıkarılması biraz zor olur
Yan kapağı derken hocam. Ben aslında apu olarak almıştım başta çalıştırıyordum. Şimdi kart aldım.Kasanın yan kapağını çıkartıp bakın, oralara bir yerlere tepilmiştir
Temperli camın arkasından bahsediyorsunuz değilmiKasanın yan kapağını çıkartıp bakın, oralara bir yerlere tepilmiştir
bilgisayara elektrik verdiğin zaman açılıyor mu bilgisayar ekran kartından denedin miYan kapağı derken hocam. Ben aslında apu olarak almıştım başta çalıştırıyordum. Şimdi kart aldım.
Temperli camın arkasından bahsediyorsunuz değilmi
Yardım…