- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyeyim de olur mubilgisayara elektrik verdiğin zaman açılıyor mu bilgisayar ekran kartından denedin mi
Deneyeyim de olur mubilgisayara elektrik verdiğin zaman açılıyor mu bilgisayar ekran kartından denedin mi
tam net bir bilgi bilmemekle beraber bir video da yanlış hatırlamıyorsam bazı ekran kartlarında o girişin olmadan da çalışacağını belirtmişlerdi tabi yanlış da hatırlıyor olabilirim sizde de olmadığı için söyledim deneyin belki olur zarar gelmezDeneyeyim de olur mu
Çalıştı da bu girişi takmadım diye karta zarar gelmez dimitam net bir bilgi bilmemekle beraber bir video da yanlış hatırlamıyorsam bazı ekran kartlarında o girişin olmadan da çalışacağını belirtmişlerdi tabi yanlış da hatırlıyor olabilirim sizde de olmadığı için söyledim deneyin belki olur zarar gelmez
kartların fanı belli bi yüksekliğe gelince döner zaten bilgisayardan takılı ekran kartı yeni aldığınız mı gözüküyor yoksa apu muÇalıştı da bu girişi takmadım diye karta zarar gelmez dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartın fanları dönmüyor.
Hocam kartın fanları çalışmıyor.tam net bir bilgi bilmemekle beraber bir video da yanlış hatırlamıyorsam bazı ekran kartlarında o girişin olmadan da çalışacağını belirtmişlerdi tabi yanlış da hatırlıyor olabilirim sizde de olmadığı için söyledim deneyin belki olur zarar gelmez
Apuydu şimdi kart taktımkartların fanı belli bi yüksekliğe gelince döner zaten bilgisayardan takılı ekran kartı yeni aldığınız mı gözüküyor yoksa apu mu
Ama kartın ışığı yandıHocam kartın fanları çalışmıyor.
Apuydu şimdi kart taktım
dxdiag vs ordan görünüyor mu ekran kartıHocam kartın fanları çalışmıyor.
Apuydu şimdi kart taktım
Ama kartın ışığı yandı
bu da olabilir kasa kapaklarını bi açın apu olduğu için oraya koymuş olabilirlerKasanın camsız olan kapağını açıp o tarafa bakın. Kablo oradadır. Uygun yerden geçirip ekran kartına takın.
Yok görmüyordxdiag vs ordan görünüyor mu ekran kartı
bu da olabilir kasa kapaklarını bi açın apu olduğu için oraya koymuş olabilirler
kasanın içerisindedir kablo kasayı iyice açın hocamYok görmüyor
Açılmıyor valla açayım derken kablolarda sıkıntı oldu tamamme gitti galiba ya sabırYok görmüyor
o kasayı sağa doğru kaydırmanız gerek anladığım kadarı ileAçılmıyor valla açayım derken kablolarda sıkıntı oldu tamamme gitti galiba ya sabır
Burayı açıcağım değil mi??
Vidaları söktüm ama açılmıyor o kapak.