Kırılma gibi durum olmaz değil mi ona göre sert çekicemAçılmıyor valla açayım derken kablolarda sıkıntı oldu tamamme gitti galiba ya sabır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burayı açıcağım değil mi??
Vidaları söktüm ama açılmıyor o kapak.
Alttan çekiyorum üstten gelmiyor
attığın fotoğrafa göre sağa doğru çekmen lazım tüm vidaları söktüysenKırılma gibi durum olmaz değil mi ona göre sert çekicem
Sağa doğru derken şimdi hocam sağda bir açıcak yeri var açmak için koyulmuş. Oradan normalce çekiyorum alt kısım geliyor ama üst kısım tam gelemiyor zorlamakta istemiyorumattığın fotoğrafa göre sağa doğru çekmen lazım tüm vidaları söktüysen
vidaları söktüysen alt kısmı geldiyse üstten de çekin kırılmaz sonuçta oradan açmak için koyulmuşSağa doğru derken şimdi hocam sağda bir açıcak yeri var açmak için koyulmuş. Oradan normalce çekiyorum alt kısım geliyor ama üst kısım tam gelemiyor zorlamakta istemiyorum
Vidaları söktüm bu arada
Bir tanesini takıyorsunuz, zaten 8 pinlik girişi var.hocam bendede aynı model var ve bendeki sorun psudan 2 tane pcıe kablosu çıkıyor görselde olduğu gibi bunu nereye takacağım bilen varmı?
orayı açmadan anlayamayız ki kablonun olup olmadığınıHocam açılmaz bu üstten olmuyor anlamadım
kablo var mıTamamdır açtım