Sürücü kontrolü yap ziya Windowsun kendi kurduğu driver ile devam ettiysen çok normaldir o hatayı alman
Kaç watt PSU ?sürücüm güncel şimdi DDU ile kaldırıp tekrar kuracağım ama sorun galiba yüksek MHZ den kaynaklanıyor olabilir. Güç yetmeyince görüntü vermmeyi kesiyor
Hocam CORSAİR RM 850 varSürücü kontrolü yap ziya Windowsun kendi kurduğu driver ile devam ettiysen çok normaldir o hatayı alman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç watt PSU ?
20.5.1 dene.Hocam CORSAİR RM 850 varsıkıntı çıkması zor gibi . Ayrıca windowsun driverini zaten silip kendimm kurmuştum ama peşine dragon center , afterburner gibi programlar kurmuştuım bunlardan dolayıda yapabilir.
10 haziranda yeni sürüm çıkmış release versiyon onu indirip kuracağım şimdi
Oc denedin mi? Kartın modeli ne? Bir önceki sürüme geç.Hocam CORSAİR RM 850 varsıkıntı çıkması zor gibi . Ayrıca windowsun driverini zaten silip kendimm kurmuştum ama peşine dragon center , afterburner gibi programlar kurmuştuım bunlardan dolayıda yapabilir.
10 haziranda yeni sürüm çıkmış release versiyon onu indirip kuracağım şimdi
Hangi modeli bu maşallah 2.1ghz.Hocam kart zaten OC gibi çalışıyor 2100 MHZ de ben onu 1980 e çekiyorum.
Deneme. Senin rehberden özel çözünürlük ayarladım 20.5.1 ile özel çözünürlük bozuldu. Televizyona bağlayıp sürücüyü kaldırdım bir daha kurdum anca öyle düzeldi.20.5.1 dene.
Her monitörde aynı sonucu vermiyor. Lakin mod değişince geri almak için bi tuş vardı onu unuttum. Veya güvenli modda başlatmak da işe yarayabilirdi.Deneme. Senin rehberden özel çözünürlük ayarladım 20.5.1 ile özel çözünürlük bozuldu. Televizyona bağlayıp sürücüyü kaldırdım bir daha kurdum anca öyle düzeldi.
Güvenli mod işe yaramadı. 20.4.2 indirsin zaten önerilen o.Her monitörde aynı sonucu vermiyor. Lakin mod değişince geri almak için bi tuş vardı onu unuttum. Veya güvenli modda başlatmak da işe yarayabilirdi.