Ekran kartı hatası RX 5700 XT

rucukutu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
810
1592059502911.webp

rx5700 Xt biraz önce WOT oynarken oldu. hergün farklı bir hata almaya başladım :D

Sürücüleriniz güncel mi?

sürücüm güncel şimdi DDU ile kaldırıp tekrar kuracağım ama sorun galiba yüksek MHZ den kaynaklanıyor olabilir. Güç yetmeyince görüntü vermmeyi kesiyor

Alıntıyı görüntüle

rx5700 Xt biraz önce WOT oynarken oldu. hergün farklı bir hata almaya başladım :D
Sürücü kontrolü yap ziya Windowsun kendi kurduğu driver ile devam ettiysen çok normaldir o hatayı alman :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sürücüm güncel şimdi DDU ile kaldırıp tekrar kuracağım ama sorun galiba yüksek MHZ den kaynaklanıyor olabilir. Güç yetmeyince görüntü vermmeyi kesiyor
Kaç watt PSU ?

Konu başlığını "RX5700xt Driver Sorunu" olarak değiştirir misiniz Dikkat çeksin biraz. RX5000 serisi kartların şuan sorunsuz olduğu söyleniyordu.

Sürücü kontrolü yap ziya Windowsun kendi kurduğu driver ile devam ettiysen çok normaldir o hatayı alman :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç watt PSU ?
Hocam CORSAİR RM 850 var :D sıkıntı çıkması zor gibi . Ayrıca windowsun driverini zaten silip kendimm kurmuştum ama peşine dragon center , afterburner gibi programlar kurmuştuım bunlardan dolayıda yapabilir.
10 haziranda yeni sürüm çıkmış release versiyon onu indirip kuracağım şimdi

Hocam CORSAİR RM 850 var :D sıkıntı çıkması zor gibi . Ayrıca windowsun driverini zaten silip kendimm kurmuştum ama peşine dragon center , afterburner gibi programlar kurmuştuım bunlardan dolayıda yapabilir.
20.5.1 dene.

Oc denedin mi? Kartın modeli ne? Bir önceki sürüme geç.

Deneme. Senin rehberden özel çözünürlük ayarladım 20.5.1 ile özel çözünürlük bozuldu. Televizyona bağlayıp sürücüyü kaldırdım bir daha kurdum anca öyle düzeldi.
Her monitörde aynı sonucu vermiyor. Lakin mod değişince geri almak için bi tuş vardı onu unuttum. Veya güvenli modda başlatmak da işe yarayabilirdi.

Her monitörde aynı sonucu vermiyor. Lakin mod değişince geri almak için bi tuş vardı onu unuttum. Veya güvenli modda başlatmak da işe yarayabilirdi.
Güvenli mod işe yaramadı. 20.4.2 indirsin zaten önerilen o.

Geri