Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı İade Sorunu

ahenk'

80+ Silver
En baştan alıyorum. Haziranın son haftası İnceHesap gaming gecesinden b450m anakart, RX 5500 XT 8 GB OC Special Edition ekran kartı ve 8 GB ram almıştım. Babam jandarma ve kargoların geldiği gün tayinimiz çıktığını söyledi. O an sistem falan aklımdan çıkmıştı.

Her neyse taşındık ve benim aklımda hala sistem yoktu, etrafı geziyordum. Sonra babam bana 1300 TL daha verdi ve taşınma masraflarından dolayı parasının çok az kaldığını söyledi. Ben de o paraya gidip monitör + kasa PSU aldım. Babam başka para veremeyeceğini söylediği için ekran kartımı iade etmeye ve apu kurmaya karar verdim. Fakat İnceHesap süresi geçtiği için ekran kartını iade almıyor. Az önce yine konuştum ve maalesef alamayız dediler. Ne yapacağım şimdi dostlar ? Bir R3 3100 almaya kalksam en az 1000 TL. Bir de SSD desen toplam 1300. Bu parayı nereden bulacağım ? Allah aşkına yardımcı olun çok çıkmazdayım.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
2. El satmaya çalış. Hiç açmadım garantisi kutusu vs. Duruyor yaz.

kerobey7887

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem
Discord
kerobey7887 #7072
Hakem heyeti vb. bir kurum vardı o kuruma şikayet edebilirsin.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Bekleyeceksin kanka babanın maaşının birikmesini veya Tüketici hakları heyetine başvur.

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1650 ye almıştım şu an 2000 olmuş ama 2. El daha önce hiç yapmadım beceremem diye korkuyorum
2. elden fiyatının biraz altına sat bence garantili kutusu açılmamış diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyeceksin kanka babanın maaşının birikmesini veya Tüketici hakları heyetine başvur.
Tüketici hakları heyetine tek başıma gitsem hallolur mu ?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
En baştan alıyorum. Haziranın son haftası İnceHesap gaming gecesinden b450m anakart, RX 5500 XT 8 GB OC Special Edition ekran kartı ve 8 GB ram almıştım. Babam jandarma ve kargoların geldiği gün tayinimiz çıktığını söyledi. O an sistem falan aklımdan çıkmıştı.

Her neyse taşındık ve benim aklımda hala sistem yoktu, etrafı geziyordum. Sonra babam bana 1300 TL daha verdi ve taşınma masraflarından dolayı parasının çok az kaldığını söyledi. Ben de o paraya gidip monitör + kasa PSU aldım. Babam başka para veremeyeceğini söylediği için ekran kartımı iade etmeye ve apu kurmaya karar verdim. Fakat İnceHesap süresi geçtiği için ekran kartını iade almıyor. Az önce yine konuştum ve maalesef alamayız dediler. Ne yapacağım şimdi dostlar ? Bir R3 3100 almaya kalksam en az 1000 TL. Bir de SSD desen toplam 1300. Bu parayı nereden bulacağım ? Allah aşkına yardımcı olun çok çıkmazdayım.
haziran sonundan beri dolar kuru baya arttı zaten
2.el satsan bile kar edebilrsin

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ben 1650 ye almıştım şu an 2000 olmuş ama 2. El daha önce hiç yapmadım beceremem diye korkuyorum

Yaşın kaç?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

mahkemeye gitsen bir sonuc alabileceğini düşünmüyorum adamların bir iade süresi var ve o süre dolmuş sonucta sıfırı 2000tl ise 1850 1800tl gibi bir fiyattan satabilirsin

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

ahenk'

80+ Silver
mahkemeye gitsen bir sonuc alabileceğini düşünmüyorum adamların bir iade süresi var ve o süre dolmuş sonucta sıfırı 2000tl ise 1850 1800tl gibi bir fiyattan satabilirsin
Alan olmaz diye düşündüğüm için beklemek de istemiyorum. Hadi koyayım bari

Ayrıca evet bu da bir gerçek.

Babanla gitmeni tavsiye ederim.
Arkadaş mahkemeden bir sonuç alamayacağımı söylüyor. Ben de ümitsizim.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hayır aslında 3 ay muhabbeti vardı fakat bahs ettiğimiz ay haziran olduğu için 3 ayı dahi geçmiş bir durum fakat yine de mahkemeye gitmek en doğrusu.

Top Bottom