Ekran kartı Isınma sorunu

Wenshinn

80+
Reaksiyon skoru
6
Rx 9070xt oc ekran kartım var aşırı derecede ısınıyor ekran kartına elimle dokununca yanıyor resmen

Rx 9070xt oc ekran kartım var aşırı derecede ısınıyor ekran kartına elimle dokununca yanıyor resmen
Elinle dokunmamalısın çalışırken. Ya bir şey olmaz da olası tutar çok yaşadım çünkü. Plate varsa bir tık daha güvenli ama yoksa elini koyunca ekran donabilir statik elektrik muhabbetinden.
Normal ısınıyordur diye düşünüyorum. Sıcaklık gözlemlenebilen programlardan baktın mı?

Elinle dokunmamalısın çalışırken. Ya bir şey olmaz da olası tutar çok yaşadım çünkü. Plate varsa bir tık daha güvenli ama yoksa elini koyunca ekran donabilir. Statik elektrik muhabbetinden.
Normal ısınıyordur diye düşünüyorum. Sıcaklık gözlemlenebilen programlardan baktın mı?

image.webp

234w çekip 61 derecede seyretmesi iyiymiş. Hiç fan ayarı yaptın mı yoksa standart geldiği şekilde ellemedin mi?

Elimle dokunduğumda sıcaktı sadece bunu belirttim
Elle dokunmak pek de doğru değil bunun haricinde yükte ısınması çok doğal kart güçlü de bir kart, ekran kartı 80 dereceyi geçmiyorsa yükte ben sıcaklık sorunu var diyemem şahsen, sıcaklık gayet iyi takmayın.

Geri