igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,242
orası öyle7500f geçse fark göremezki boşa geçmiş olur
orası öyle7500f geçse fark göremezki boşa geçmiş olur
Evet. Yarın kargodan alıcam sistemime takıcam.7500f e mi geçtin
fark var.7500f geçse fark göremezki boşa geçmiş olur
Yok volarantta +50 fps aa oyunlarda aynı zaten boş bi geçiş omuşEvet. Yarın kargodan alıcam sistemime takıcam.
fark var.
Kaça veriyosun i5 13400f iEvet. Yarın kargodan alıcam sistemime takıcam.
fark var.
genelde online oynuyorum 2k da. 4000 tl den vermeyi düşünüyorumYok volarantta +50 fps aa oyunlarda aynı zaten boş bi geçiş omuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaça veriyosun i5 13400f i
ne gerek vardıki madem aynı seviyede işlemciye geçtin?Evet. Yarın kargodan alıcam sistemime takıcam.
güncellik açısından am5 geçmek istedim hem online oyunlarda daha iyi fps için.ne gerek vardıki madem aynı seviyede işlemciye geçtin?
İyi yapmışsınız ilerde yükseltmek açısındangüncellik açısından am5 geçmek istedim hem online oyunlarda daha iyi fps için.
almışken 7500f ten bi tık daha iyi işlemci alsaydınız daha da iyi olurmuş aslında neyse hayırlı olsungüncellik açısından am5 geçmek istedim hem online oyunlarda daha iyi fps için.
3 bine mi vercekti gayet iyi işteKanka çok pahalı
kanka neresi pahalı daha yeni aldım zaten 4-5 aylık işlemciKanka çok pahalı
inteldede yükseltirdi
İntelde bir cacık yükseltilmez bitek giriş ve orta seviye işlemcileri fp kısmına giriyor. Geri kalan orta üst segment işlemcileri gereksiz pahalı. Bir cacık yapamazdı yani ve aaa oyunlarda ortalama 7-8 FPS , online FPS oyunlarında ortalama 30 40 FPS artıyorKanka çok pahalı
inteldede yükseltirdi
almışken 7500f ten bi tık daha iyi işlemci alsaydınız daha da iyi olurmuş aslında neyse hayırlı olsun
3 bine mi vercekti gayet iyi işte
Bunlarla uğraşılmaz reiskanka neresi pahalı daha yeni aldım zaten 4-5 aylık işlemci
Nereye yükseltirdi intelin her nesilde soket değiştirdiğini bilmiyormusunuz hocamKanka çok pahalı
inteldede yükseltirdi
Ne alaka o paralara biri 7 küsur diğeri 14k 2 kat fark varNe kadar vericeksin ugunsa alırım
Çok pahalı
14700f var o paraalra