Ekran Kartı Karşılaştırması: Hangisini Almalıyım?

emrebjk

80+
Reaksiyon skoru
78
arkadaşlar merhaba tavsiye sistem için ekran kartı soruyorum bu ekran kartlarından hangisi iyidir tavsiye sistemin üzerinde var bu ekran kartları ve paraları aynı hangisi iyidir

ben marka olarak sordum kanka tavsiye sistem üzerinde oldugu için parası değişmiyor sadece markası hangisi iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo

ben marka olarak sordum kanka tavsiye sistem üzerinde oldugu için parası değişmiyor sadece markası hangisi iyidir

@jombo
gigabyte windforce çok kötü o yüzden diğerini önermekteyim.

gigabyte windforce çok kötü o yüzden diğerini önermekteyim.
kanka fiyatları aynı zaten tavsiye sistemlerin sadece hangisi iyidir onun için sormuştum o zaman gainward düşünüyorum bide windforce neden kötü sence yanıtlarsan sevinirim

kanka fiyatları aynı zaten tavsiye sistemlerin sadece hangisi iyidir onun için sormuştum o zaman gainward düşünüyorum bide windforce neden kötü sence yanıtlarsan sevinirim
sesi çok yüksek , fanları yüksek rpm de çalışıyor ve diğer giriş modellere göre bir tık daha ısınıyor.

sesi çok yüksek , fanları yüksek rpm de çalışıyor ve diğer giriş modellere göre bir tık daha ısınıyor.
o zaman gainwardtan devam edeyim teşekkür ederim jombo <3

@jombo son bi sorum olacaktı incehesap güvenilirdir değilmi oradan bakıyorum çünkü

o zaman gainwardtan devam edeyim teşekkür ederim jombo <3

@jombo son bi sorum olacaktı incehesap güvenilirdir değilmi oradan bakıyorum çünkü
tabii ki akakçe üzerinden baktığın sitelerin çoğu onaylanmış ve güvenli siteler dikkat etmen gereken şey satıcılar bazı sitelerde satıcılar farklı olabiliyor n11 , trendyol gibi gibi.

Geri