Ekran Kartı Karşılaştırması

emrahclkl

80+
Reaksiyon skoru
22
Asus Rog Strix Gtx 1650 4GB
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB
Bu iki ekran kartı arasında bir seçim yapmak durumunda kalsanız hangisini seçerdiniz?Ben Gigabyteı düşünüyorum.Testlere baktığımda fps olarak daha önde fakat soğutma olarak ne durumda olduğunu bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz?

Asus Rog Strix Gtx 1650 4GB
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB
Bu iki ekran kartı arasında bir seçim yapmak durumunda kalsanız hangisini seçerdiniz?Ben Gigabyteı düşünüyorum.Testlere baktığımda fps olarak daha önde fakat soğutma olarak ne durumda olduğunu bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz?
Biri gddr5 biri gddr6 ve aralarında dağ gibi FPS farkı var

Tabii ki GTX 1660 SUPER. İki kart eşit değil. GTX 1660 SUPER daha iyi bir model.
Tabii ki önde olduğunu biliyorum 1660 Superin.Fakat gigabyte soğutması ne durumdadır onu bilmiyorum.Asus rog serisi iyi bir soğutmaya sahipti en son.Gigabyte eğer bu konuda iyiyse tartışmasız seçimim o olucak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biri gddr5 biri gddr6 ve aralarında dağ gibi FPS farkı var
20-30 arası Fps oynuyor sanırım.Testlerde öyle gözüküyor.Ama kafama takılan kısım soğutmaları.

Tabii ki önde olduğunu biliyorum 1660 Superin.Fakat Gigabyte soğutması ne durumdadır onu bilmiyorum.Asus rog serisi iyi bir soğutmaya sahipti en son.Gigabyte eğer bu konuda iyiyse tartışmasız seçimim o olucak.
Gigabyte'ın ekran kartlarında ısı sorunu diye bir şey görmedim şu ana kadar. Ekran kartı da çok ısınan bir model olmadığı için dert etmeye gerek yok. GTX 1660 SUPER alın geçin. Hayırlı olsun şimdiden.

Tabii ki önde olduğunu biliyorum 1660 Superin.Fakat Gigabyte soğutması ne durumdadır onu bilmiyorum.Asus rog serisi iyi bir soğutmaya sahipti en son.Gigabyte eğer bu konuda iyiyse tartışmasız seçimim o olucak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20-30 arası Fps oynuyor sanırım.Testlerde öyle gözüküyor.Ama kafama takılan kısım soğutmaları.
1660Super çok ısınan bir kart değil çünkü fazla güç tüketmiyor sadece 2-3 derece için 1650 almazdım 1660 olsa bile almazdım

Gigabyte'ın ekran kartlarında ısı sorunu diye bir şey görmedim şu ana kadar. Ekran kartı da çok ısınan bir model olmadığı için dert etmeye gerek yok. GTX 1660 SUPER alın geçin. Hayırlı olsun şimdiden.
Eyvallah kardeşlerim cansınız

Geri