- Reaksiyon skoru
- 1,879
görmedinmi knk zeiron fx60kasanız nedir
görmedinmi knk zeiron fx60kasanız nedir
Kasamın modelini bilmiyorum zeiron fx60 bilgisayarımın ismi orada görünüyor kasakasanız nedir
Ege ye katılıyorum hocamo ekran kartına o kadar verceğine anakart ram işlemci değiş 2.el ekran kartı al
2.el RX 6800 XT alıcam 10Ko ekran kartına o kadar verceğine anakart ram işlemci değiş 2.el ekran kartı al
vallah kasana sığmamama gibi durum var ki sığmıcak2.el RX 6800 XT alıcam 10K
Knk işlemcinle uyumlu olmaaycak anakartin cok eski Sistem iyi calismayacak ki sat elindekileri sifir diz2.el RX 6800 XT alıcam 10K
sığmıyor sanırım kasanız 300mm uzunlukta ekran kartı destekliyorKasamın modelini bilmiyorum zeiron fx60 bilgisayarımın ismi orada görünüyor kasa
görmemişim kusura bakmayıngörmedinmi knk zeiron fx60
2 fanlı ekran kartı sığar mıvallah kasana sığmamama gibi durum var ki sığmıcak
2 fanlı ekran kartı sığar mısığmıyor sanırım kasanız 300mm uzunlukta ekran kartı destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görmemişim kusura bakmayın![]()
Elimdekiler çok para etmiyor sıfır dizecek kadar bütcem yokKnk işlemcinle uyumlu olmaaycak anakartin cok eski Sistem iyi calismayacak ki sat elindekileri sifir diz
o sistemi satıp 10.000 lira ekran kartı bütçesine apu bir sistem toplayabilirsiniz sonra da ekran kartı takar kullanırsınız2 fanlı ekran kartı sığar mı
2 fanlı ekran kartı sığar mı
Tamamda 6800xt takmak saçma iyi fps alamayacaksin ki bari git 5600lü sistem diz rx570 flaan tak2 fanlı ekran kartı sığar mı
Elimdekiler çok para etmiyor sıfır dizecek kadar bütcem yok
sıfır dizmeye gerek yok ikinci el diz2 fanlı ekran kartı sığar mı
Elimdekiler çok para etmiyor sıfır dizecek kadar bütcem yok
RX 6600 XT alsam iş yapar mıTamamda 6800xt takmak saçma iyi fps alamayacaksin ki bari git 5600lü sistem diz rx570 flaan tak