AGA UZAY MEKİĞİN HAYIRLI OLSUNArkadaşlar bugün sistemi kurdurttum ama ekran kartı dışta kaldığı için ön cam kapanmıyor montajda yapan kişi mi yapamadı yoksa aparat almam mı gerekiyor birde sizce sleewed kablo taktırayım mı
Alıntıyı görüntüle
aparat yok galiba kasayı değiştirmen lazımArkadaşlar bugün sistemi kurdurttum ama ekran kartı dışta kaldığı için ön cam kapanmıyor montajda yapan kişi mi yapamadı yoksa aparat almam mı gerekiyor birde sizce sleewed kablo taktırayım mı
Alıntıyı görüntüle
dikey için yer yok zatenEkran kartını kasaya doğru bir şekilde taktıysan, kasan küçük muhtemelen. Ya da ekran kartın çok büyük
Dikey tak diyeceğim o kadaya olmaz muhtemelen
Aşağıda ki 3 tane fanı sökse, kasayı biraz delerek halleder. Ama saçma olur, açık kullanacak.aparat yok galiba kasayı değiştirmen lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
dikey için yer yok zaten
Nerede yaptırdın dostum?Arkadaşlar bugün sistemi kurdurttum
Bir cam yaptırabilirsiniz. Tahminen 100-160 TL civarına temperli cam yapılabilir. Hatta desenli filan kafana göre yaptırabilirsin. Ölçüleri alarak gerekirse 1-2cm aralık bırakacak şekilde olabilir. Camcı halledebilir. Bu arada sistemin montajlı hali çok güzel görünüyor, hayırlı olsun, güle güle kullanın.