Neler Yeni

ekran kartı konusunda lütfen yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
cihan karakaya
merhabalar aranıza yeni katıldım... ismim cihan 29 yasındayım... ben sizlerden yardım istiyorum bi konuda... benim PC sistemim...
anakart: Asus m5a97 r2. 0
ekran kartı : Powercolor hd 7850 2 gb
RAM : 8 gb
işlemci : AMD fx 4300 quard-core 3.80 ghz
600 watt g0ç kaynagı...
ben ekran kartımı yenilemel istiyorum... bu ay içerisinde yeni ekran kartı alıcam... şuan forumlarda vs baktıgımda önerilen olarak ve almayı düşündüğüm ekran kartı GeForce GTX1050 Tİ 4 gb 128 bit... şuan olan ekran kartımla gta-v oynadıgımda bazen donma harita ve yolların geç yüklenmesi sorunu oluyo... Sizlerin tavsiyeleri nedir ekran kartı konusunda... şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Fatih Çetinkaya
merhabalar aranıza yeni katıldım... ismim cihan 29 yasındayım... ben sizlerden yardım istiyorum bi konuda... benim PC sistemim...
anakart: Asus m5a97 r2. 0
ekran kartı : Powercolor hd 7850 2 gb
RAM : 8 gb
işlemci : AMD fx 4300 quard-core 3.80 ghz
600 watt g0ç kaynagı...
ben ekran kartımı yenilemel istiyorum... bu ay içerisinde yeni ekran kartı alıcam... şuan forumlarda vs baktıgımda önerilen olarak ve almayı düşündüğüm ekran kartı GeForce GTX1050 Tİ 4 gb 128 bit... şuan olan ekran kartımla gta-v oynadıgımda bazen donma harita ve yolların geç yüklenmesi sorunu oluyo... Sizlerin tavsiyeleri nedir ekran kartı konusunda... şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

yüklenmeme durum işlemciyle alakalı olduğunu biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Fatih Çetinkaya
anladım... peki ekran kartını değilde... anakartı drğiştirmeden şuan elimdeki işlemciden daha iyi bi işlemci alsam daha sonra ona uygun bi ekran kartı alsam daha mı iyi olur

o topa girmek sorunlar çıkabilir 0 dan pc almanız en doğru tercih olabilir eski pcyi yi makul bir fiyata satarsınız ya da o başka amaçlarda kullanabilirsiniz.....

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
cihan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hmmm ekran kartı içün 2000 tl bütçe ayırmıstım... ama biraz daha sabreder 4000 5000 tl gibi bi fiyat var aklımda

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Ekran kartınız en güncel oyunlar için bile gayet yeterli. Ben 1GB'lik versiyonunu kullandım ve taş gibi çalışıyor güncel oyunlarda. Sizin sorununuz işlemci. Kaplama sorunları bundan kaynaklanır zaten çoğunlukla. Celeron işlemci kullanırken aynısı bana da oluyordu. İşlemcinizi güzel bir işlemciyle değiştirin ve sisteminiz birkaç yıl daha dayanır.

Top Bottom