Yardım Ekran Kartı Koruma Bandı Olmadan geldi

Reaksiyon skoru
10
Amazon-incehesap Linkteki Ürünü 37.500 tl iken aldım bugun teslım edıldı ama ana kutudakı koruma bandı yok iç pakette var
bu benım ıcın sorun teskıl edermı ekran kartının daha once kullanıp kullanılmadıgını nasıl anlayabılırım
satıcı incehesapti

birde suan 3000 tl ındırıme gırmıs ıade mi etsem tekrar alana kadar bıtermı acaba ındırım

Amazon-incehesap Linkteki Ürünü 37.500 tl iken aldım bugun teslım edıldı ama ana kutudakı koruma bandı yok iç pakette var
bu benım ıcın sorun teskıl edermı ekran kartının daha once kullanıp kullanılmadıgını nasıl anlayabılırım
satıcı incehesapti

birde suan 3000 tl ındırıme gırmıs ıade mi etsem tekrar alana kadar bıtermı acaba ındırım
kazık yemektense kolayca iade edip yeniden sipariş verebilirsin

kazık yemektense kolayca iade edip yeniden sipariş verebilirsin
kullanıp kullanılmadgını anlayabılcegım bı yol yokmu acaba satıcıyı araştırdım incehesap guvenılır dıyor herkes
9 taksıt almıstım sımdı taksıt 6 ya dusmus aylık odemesıde 1500 tl artıyo bu durumda kafam karıstı baya

kullanıp kullanılmadgını anlayabılcegım bı yol yokmu acaba satıcıyı araştırdım incehesap guvenılır dıyor herkes
9 taksıt almıstım sımdı taksıt 6 ya dusmus aylık odemesıde 1500 tl artıyo bu durumda kafam karıstı baya
aldığın platform neresi incehsap mı yoksa amazon mu foto ile de gösterebilirsin durumu bizlere

aldığın platform neresi incehsap mı yoksa amazon mu foto ile de gösterebilirsin durumu bizlere
aldıgım platform amazon ama gonderen satıcı incehesap urun bu sekılde dıs kutu bandı yok ama ıcındekıde ekte gozuktugu gıbı pek anlamıyorum kafam karıstı ıncelersenız sevınırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sekılde amazon satıcısı

Ekler

• a.webp
    a.webp
    90.7 KB · Hit: 17
  • a1.webp
    a1.webp
    128.3 KB · Hit: 17
  • Ekran görüntüsü 2025-11-01 182324.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-01 182324.webp
    3.5 KB · Hit: 14
Vatan'da online alışverişte MSI ventus rtx 4060 aldım kuusunda bant yoktu. Kartin kendi paketinde koruma vardı.

Geri