Neler Yeni

Yardım ekran kartı kullanımı düşük haliyle fps de düşük

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
son zamanlarda fps te düşüş farkettim ekran kartı kullanımına bakınca rdr2 gibi oyunda %48 olduğunu gördüm.Sanırım sebep bu.Bunu nasıl çözebilirim
rtx3060 ekran kartım var

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhar Şenek
son zamanlarda fps te düşüş farkettim ekran kartı kullanımına bakınca rdr2 gibi oyunda %48 olduğunu gördüm.Sanırım sebep bu.Bunu nasıl çözebilirim
rtx3060 ekran kartım var
Darboğaz var büyük ihtimalle işlemcin ney ve Kaç gb ramin var

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz Olmaması Lazım İşlemcin Fazlasıyla yeterli Raminde İyi Oyunun ayarlarını Çekebildiğiniz kadar yukarıya çekerek test edermisiniz
hocam her şey ultrada çözünürlük 1920x1080
zaten bu olay son zamanlarda oldu

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam her şey ultrada çözünürlük 1920x1080
zaten bu olay son zamanlarda oldu
W11 mi kullanıyorsun son zamanlarda güncelleme yaptıysan windows updateden geri kaldır. Aynı şekilde nvidia driverini güncellediysen 1 önceki sürüme ddu ile geç daha sonra oyunu açtığında görev yöneticisinden ayrıntılarına git ve öncelik ayarla=> gerçek zamanlı

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
W11 mi kullanıyorsun son zamanlarda güncelleme yaptıysan windows updateden geri kaldır. Aynı şekilde nvidia driverini güncellediysen 1 önceki sürüme ddu ile geç daha sonra oyunu açtığında görev yöneticisinden ayrıntılarına git ve öncelik ayarla=> gerçek zamanlı
yok hocam güncelleme var ama yapmadım sürekli bana uyarı veriyor güncelleme yap diye
ekran kartınada aylardır güncelleme yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aa hocam şimdi gördüm güncelleme için yeniden başlat uyarısıymış bu galiba farketmeden güncellemişim bunu

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhar Şenek
yok hocam güncelleme var ama yapmadım sürekli bana uyarı veriyor güncelleme yap diye
Ekran kartının sürücüsünü DDU ile silip geforce experience kurun oturum açıp sürücülerden en üsttekini indirin öyle denermisiniz

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
517.48 veya 526.86 temiz kurulum yap. Sonra dediğim gibi görev yöneticisinden öncelik ayarla denedikten sonra dönüşünü bekliyorum

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
517.48 veya 526.86 temiz kurulum yap. Sonra dediğim gibi görev yöneticisinden öncelik ayarla denedikten sonra dönüşünü bekliyorum
sürüm 516.94 güncellemeli miyim

bide dediğim gibi galiba win11 i istemeden güncellemişim ama yeniden başlatma istiyor ona ne yapayim

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sürüm 516.94 güncellemeli miyim

bide dediğim gibi galiba win11 i istemeden güncellemişim ama yeniden başlatma istiyor ona ne yapayim
Yeniden başlat sonra güncellemeri durdur daha sonra geçmiş güncellemeleri kaldırdan tek tek seçip kaldır

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
Windows 10 da deneyin isterseniz

Top Bottom