Darboğaz var büyük ihtimalle işlemcin ney ve Kaç gb ramin varson zamanlarda fps te düşüş farkettim ekran kartı kullanımına bakınca rdr2 gibi oyunda %48 olduğunu gördüm.Sanırım sebep bu.Bunu nasıl çözebilirim
rtx3060 ekran kartım var
Darboğaz Olmaması Lazım İşlemcin Fazlasıyla yeterli Raminde İyi Oyunun ayarlarını Çekebildiğiniz kadar yukarıya çekerek test edermisinizryzen 7 5800x
ram 16gb
hocam her şey ultrada çözünürlük 1920x1080Darboğaz Olmaması Lazım İşlemcin Fazlasıyla yeterli Raminde İyi Oyunun ayarlarını Çekebildiğiniz kadar yukarıya çekerek test edermisiniz
W11 mi kullanıyorsun son zamanlarda güncelleme yaptıysan windows updateden geri kaldır. Aynı şekilde nvidia driverini güncellediysen 1 önceki sürüme ddu ile geç daha sonra oyunu açtığında görev yöneticisinden ayrıntılarına git ve öncelik ayarla=> gerçek zamanlıhocam her şey ultrada çözünürlük 1920x1080
zaten bu olay son zamanlarda oldu
yok hocam güncelleme var ama yapmadım sürekli bana uyarı veriyor güncelleme yap diyeW11 mi kullanıyorsun son zamanlarda güncelleme yaptıysan windows updateden geri kaldır. Aynı şekilde nvidia driverini güncellediysen 1 önceki sürüme ddu ile geç daha sonra oyunu açtığında görev yöneticisinden ayrıntılarına git ve öncelik ayarla=> gerçek zamanlı
aa hocam şimdi gördüm güncelleme için yeniden başlat uyarısıymış bu galiba farketmeden güncellemişim bunuW11 mi kullanıyorsun son zamanlarda güncelleme yaptıysan windows updateden geri kaldır. Aynı şekilde nvidia driverini güncellediysen 1 önceki sürüme ddu ile geç daha sonra oyunu açtığında görev yöneticisinden ayrıntılarına git ve öncelik ayarla=> gerçek zamanlı
Ekran kartının sürücüsünü DDU ile silip geforce experience kurun oturum açıp sürücülerden en üsttekini indirin öyle denermisinizyok hocam güncelleme var ama yapmadım sürekli bana uyarı veriyor güncelleme yap diye
ekran kartınada aylardır güncelleme yapmadım
517.48 veya 526.86 temiz kurulum yap. Sonra dediğim gibi görev yöneticisinden öncelik ayarla denedikten sonra dönüşünü bekliyorumyok hocam güncelleme var ama yapmadım sürekli bana uyarı veriyor güncelleme yap diye
ekran kartınada aylardır güncelleme yapmadım
sürüm 516.94 güncellemeli miyim517.48 veya 526.86 temiz kurulum yap. Sonra dediğim gibi görev yöneticisinden öncelik ayarla denedikten sonra dönüşünü bekliyorum
bide dediğim gibi galiba win11 i istemeden güncellemişim ama yeniden başlatma istiyor ona ne yapayim517.48 veya 526.86 temiz kurulum yap. Sonra dediğim gibi görev yöneticisinden öncelik ayarla denedikten sonra dönüşünü bekliyorum
Yeniden başlat sonra güncellemeri durdur daha sonra geçmiş güncellemeleri kaldırdan tek tek seçip kaldırsürüm 516.94 güncellemeli miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide dediğim gibi galiba win11 i istemeden güncellemişim ama yeniden başlatma istiyor ona ne yapayim