Neler Yeni

Ekran kartı kutusuz gönderilmektedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan

Ekler

• IMG_0278.png
    IMG_0278.png
    224 KB · Hit: 53

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Uğur Çam
Satmaya niyet ederseniz sıkıntı yaratır. Ben şahsen rahatsız olurdum kutusuz gönderilmesinden sonuçta o kadar para veriyoruz.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Arda Teksin
Aldinizmi? Nasıl gönderdiler

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Gaming gen de ürün alıcam böyle diyor alırsam bişey olur mu ekran kartı zarar görür mü sizce

Hocam kutusuz gönderim derken kutusuz göndermezler farklı bir karton içinde gönderirler direkt boş gönderecek değiller orijinal kutu olmadan gönderim yapılması biraz saçma hatta baya saçma 2. Elmi gönderiyorlar? Yada kasaya takıp gönderecekler ki bununda olacağını sanmıyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
Hocam kutusuz gönderim derken kutusuz göndermezler farklı bir karton içinde gönderirler direkt boş gönderecek değiller orijinal kutu olmadan gönderim yapılması biraz saçma hatta baya saçma 2. Elmi gönderiyorlar? Yada kasaya takıp gönderecekler ki bununda olacağını sanmıyorum
Fiyattan düşmek için kutusuz yüzlerce alıyorlar böylece masraf azalıyor hazir sistem fiyatı da azaltılıtor

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Fiyattan düşmek için kutusuz yüzlerce alıyorlar böylece masraf azalıyor hazir sistem fiyatı da azaltılıtor
hocam valla çok garip hadi işlemciyi anlarım bir şekilde kutuda fan var falan diyip kutusuz gönderim tamam ama ekran kartıda kutusuz olmaz gibiya

Top Bottom