hocam marka değil
markanın modeli üzerinde incelemelere bakın
misal msi daha fazla güveniyorum demişsiniz
geçmişte amd rx 5xx serilerinde en çok ısınan ekran kartı modellerini yaptı
gigabyte deseniz daha hala windforce serisinde en çok ısınan serisi
asus desen geçmişte giriş modeli de değil orta modeli tuf da cayır cayır yanan ekran kartı ve anakart çıkardı
lütfen sadece marka üstünden gitmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
fanboyluk yapıyorsunuz
bense sapphire şu modeli var oldukça iyi
tavsiye ederim demek ayrı birşeydir gi gayet faydalı bir yorumdur
D segmentindeki ürünler ile a segmentindeki ürünler arasında ciddi kalite farkı vs mi var ? performans mı ? ısınma mı ? Çünkü aşırı derecede fiyat farkı var nedir bu fiyat farkı
araştırma yapmayı bilmeyen, bilmediği gibi öğrenmeye calısmayan adamlar msi en iyisi yazıyor. bende masaüstü sistem pek kullanmadım ama bilgi bir tık uzağında, google orada youtube orada. bu msi fanlarına laf anlatamazsın..
D segmentindeki ürünler ile a segmentindeki ürünler arasında ciddi kalite farkı vs mi var ? performans mı ? ısınma mı ? Çünkü aşırı derecede fiyat farkı var nedir bu fiyat farkı
araştırma yapmayı bilmeyen, bilmediği gibi öğrenmeye calısmayan adamlar msi en iyisi yazıyor. bende masaüstü sistem pek kullanmadım ama bilgi bir tık uzağında, google orada youtube orada. bu msi fanlarına laf anlatamazsın..