Mileven
80+ Silver
Rog Strixe laf edilirse asıl ben deşerimBiri Aorus a lafmı etti ?!
Deşerim.
Rog Strixe laf edilirse asıl ben deşerimBiri Aorus a lafmı etti ?!
Deşerim.
1 click oc ex versiyonunu düşünüyorum ısı değerleri nasıldır baktınız mı hiç?galax gtx1650s kullanmaktayım memnunum
Her marka aynıdır demek yanlış olur, sıcaklık sorunu olan markalar var, olmayan markalar var.Kartların mantığı aynıdır Chipset ve Devreler AMD'den gelir sadece fan ve ek güç girişlerini fabrika takıcaktır.
Kartların mantığı aynıdır Chipset ve Devreler AMD'den gelir sadece fan ve ek güç girişlerini fabrika takıcaktır.
test yapmadım ama csgo da 65-60 arası1 click oc ex versiyonunu düşünüyorum ısı değerleri nasıldır baktınız mı hiç?
islemcinizle birlikte aldığınız fps yazarsanız eğer aklınızdaysa? youtube testleriyle aynımı merak ettim.test yapmadım ama csgo da 65-60 arası
Palit aslında uzun yıllardır Türkiye'de var.Bu tür markalar palit inno3d galax reddragon gibi markalar te pazarında çok yoktular ama yavaş yavaş giriyorlar galax gayet iyidir öneriyorlar performans konusundada gayrt yrtrtlidir
r 5 1600 afislemcinizle birlikte aldığınız fps yazarsanız eğer aklınızdaysa? youtube testleriyle aynımı merak ettim.
evet hatta bende 2005 yılından kalma palit kart var bilinmiyor unutuldu msi gigabyte asus gibi markaların girmesiyle beraberPalit aslında uzun yıllardır Türkiye'de var.
Hatta Abdullah abi videosunu çekmişti