Ekran kartı modelinde yardımcı olabilir misiniz?

Reaksiyon skoru
22
Ekran kartı konusunda anlamadığım bir şey var. Örneğin aşağıdaki sisteme 2000 TLcivarında ekran kartı olarak 1660S öneriliyor. Fakat MSİ, ASUS, İNNO,GİGABYTE gibi bir çok markanın
aynı isimde ürünü var. Hangisini tercih edeceğim. Bilgisayar toplama vs. konusunda yeni yeni birşeyler öğreniyorum. O yüzden fazla bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
NE FARKLARI VAR YANİ NEYE GÖRE DEĞERLENDİRMELİYİM?

İŞLEMCİ : RYZEN 5 1600 AF
ANAKART : GİGABYTE B450M-S2H GİGABYTE

MSI ve Asus rog en iyisi

Ekran kartı konusunda anlamadığım bir şey var. Örneğin aşağıdaki sisteme 2000 TLcivarında ekran kartı olarak 1660S öneriliyor. Fakat MSİ, Asus, İNNO,GİGABYTE gibi bir çok markanın
aynı isimde ürünü var. Hangisini tercih edeceğim. Bilgisayar toplama vs. konusunda yeni yeni birşeyler öğreniyorum. O yüzden fazla bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
NE FARKLARI VAR YANİ NEYE GÖRE DEĞERLENDİRMELİYİM?

İŞLEMCİ : RYZEN 5 1600 AF
ANAKART : GİGABYTE B450M-S2H GİGABYTE
Ucuz olanı tercih edebilirsiniz ısınmayan bir kart. Sanırım en ucuz Inno3d markasıdır. Onu tercih edin. Forumda kullananlar var.

Ne gibi farkları olur peki, farkettirir mi? Ne kadar farkettirir?
FPS olarak farkları olmaz. MSI kart 70 derece ısınıyorsa Inno3D 74-75 derece ısınır. Ama bu sıcaklıklar aşırı fazla değil. Şahsen tercih edecek olsam Inno3D tercih ederdim çünkü 4-5 derecelik sıcaklık için o kadar fazla para verilmemeli.

AKAKÇE'den baktım şimdi MSİ, İNNO3D'den 200tl daha pahalı.
İnno3d mi yani

AKAKÇE'den baktım şimdi MSİ, İNNO3D'den 200tl daha pahalı.
İnno3d mi yani
Benim önerim o yönde olurdu. Forumda aldıkları hazır sistemlerde Inno3D 1650 Super ve 1660 Super kullanan arkadaşlarımız vardı. Pişman etmez sizi.

Markalar arasında bir performans farkı olmaz, MSI da da Asus da da aynı gücü alırsın. Ama soğutma farkları oluyor, çok fazla sıcaklık takıntın yok ise ucuz olanı al geç.

Benim önerim o yönde olurdu. Forumda aldıkları hazır sistemlerde Inno3D 1650 Super ve 1660 Super kullanan arkadaşlarımız vardı. Pişman etmez sizi.
Teşekkürler :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Markalar arasında bir performans farkı olmaz, MSI da da Asus da da aynı gücü alırsın. Ama soğutma farkları oluyor, çok fazla sıcaklık takıntın yok ise ucuz olanı al geç.
Teşekkürler :)

Asus Rog serisini sıkıntısız yıllar kullanırsın.

ben asus rog strix rx 580 öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,959
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri