Ekran kartı montajı yardım

GDS10

80+
Katılım
24 Ağustos 2021
Mesajlar
83
Reaksiyon skoru
22
Sistemi spariş ettim,geldiği zaman ekran kartını nasıl takacağım kısaca bilgi verir misiniz? Daha önce hiç bir montaj vs yapmadım.
 
Sistemi spariş ettim,geldiği zaman ekran kartını nasıl takacağım kısaca bilgi verir misiniz? Daha önce hiç bir montaj vs yapmadım.
pci yuvasına tam denk gelecek şeklde oturtacaksınız ve vidaları takacaksınız hocam
 
Bunu en iyi youtubedan öğrenirsin hocam. Yazıyla öğrenmek zor olur. Uygulamalı bakıp pekiştir youtube bilgi çok
 
eğer ekran kartınızda varsada psudan gelen pin çıkışlarını takacaksınız
 
1629835136285.png

Genellikle ekran kartı yuvası işaretlediğim yerde olur. Yandaki çentiği aşağı doğru hafif bastırarak aç, ekran kartını yuvaya otuttur.
Oturduktan sonra ekran kartına hafif bir baskı uygularsanız o çentik kapanacaktır. "Çıt" sesi gelir kapandığı zaman.
Daha sonra güç kablosu varsa güç kablosunu takın. Bir ucunu PSU'dan gelen kabloya bir ucunu ekran kartının güç girişine.
Bu kadar:)
 
Geri
Top