Neler Yeni

ekran kartı normal ama işlemci çok ısınıyor

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Sisteme bir soğutucu al Kule tipi falan bütçe varsa sıvı soğutma.
Değerler normal gibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
reis zaten kapalı yerde kasa masanın üstüne alıp öyle deniyeceğim gene olmassa senin dediğin gibi ön paneli çıkarırım ama öyle çok toz olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/the...rgb-3x120mm-fanli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html kasam bu yanlarında küçük boşluklar var bunlar yeterli mi yoksa çıkarrtıyım mı (üstündede boşluk var fakat oraya fan taktım cok etki etmiyor o yuzden)
Önü cam kasa almayın babuş işte

reis zaten kapalı yerde kasa masanın üstüne alıp öyle deniyeceğim gene olmassa senin dediğin gibi ön paneli çıkarırım ama öyle çok toz olmaz mı

https://www.vatanbilgisayar.com/the...rgb-3x120mm-fanli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html kasam bu yanlarında küçük boşluklar var bunlar yeterli mi yoksa çıkarrtıyım mı

Önü cam kasa almayın babuş işte

https://www.vatanbilgisayar.com/pow...OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=VK-D501M şunu alsaymışım keşkede görmedim alırken​

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
ekran kartı zotac ekran kartı sıcaklığından cok sikayetim yok geçen 2 tane fan aldım ekstradan fakat pek etkisini göremedim sıvı soğutucuya param yetmez 1-2ay para biriktirip kule fan alabilirim iş görür mü (pc daha 1 aylık o yüzden termal macun yenilemeye ihtiyaç duymuyorum)

ekstradan bir şey daha diyim kasa kapalı yerde ondan olabilir mi
Dostum 5600x ısınan bir işlemci sıvı alamiyorsan iyi kule tipi al
Ve benim kasa önü full mesh yukarısı arkası da mesh 70 dereceyi görmedi Gigabyte eagle 3060 im

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

https://www.vatanbilgisayar.com/the...rgb-3x120mm-fanli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html kasam bu yanlarında küçük boşluklar var bunlar yeterli mi yoksa çıkarrtıyım mı (üstündede boşluk var fakat oraya fan taktım cok etki etmiyor o yuzden)
Yani denemek amaçlı çıkarabilirsin yukarı alsan muhtemelen çözülür problem de. Yine de on psnel yapan birileri vardı instagramdan kasamodifiyem diye. O sana mesh ön panel panel yapabilir.

Hepsini tek tek dene ama 5600x kule fan ister

Yani denemek amaçlı çıkarabilirsin yukarı alsan muhtemelen çözülür problem de. Yine de on psnel yapan birileri vardı instagramdan kasamodifiyem diye. O sana mesh ön panel panel yapabilir.

tamamdıe çok sağol

daha önce ürün aldınız mı ordan 3d yazıcı ile mi yapıyor

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
tamamdıe çok sağol

daha önce ürün aldınız mı ordan 3d yazıcı ile mi yapıyor
Ben almadım ama Abdullah onun bir videosunu yaptı YouTube kanalında var ben de ondan gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
çok toz olur diye korkuyorum öylede kasayı masaüstüne alıcam ilk önce öyle olmassa 2 ay harçlıktan biriktirip kule fan alırım
Kule fan al kapalı alana koyma sakin

Imenes

80+
ekran kartım rtx 3060 oyunlarda 75-85 derece arası görüyor fakat işlemcim ryzen 5 5600x 90-95 derece arası bir canlı yayında ryzen 5 5600x 90 derece normal diyordu ama ne kadar dogru bilmiyorum
Aynı işlemciden bende de var, oc versiyonu olduğu için stok fan yetmiyor ısınması normal biraz düşürmek istiyorsan biosdan eco modu aç bi 10 derece filan düşüyor. Kule tipi veya sıvı soğutma şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,745
Üyeler
165,415
Son üye
MartyJohnston
Top Bottom