Neler Yeni

Yardım Ekran kartı olağan üstü güç tasarrufu modunda gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Kılınç
selamlar. Son 3 gündür oyun oynarken acayip bir FPS drop var ve bayağı bir FPS'im düştü. Armoury Crate'e girince böyle bir şey ile karşılaştım ve sol üstü 3050 Ti yazısıda çıkmıyor. Daha önce vardı acaba driverı silinmiş olabilir mi?
1736181496033.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Merhaba CPU Da Bulunan Dahili Ekran Kartını Kullanırken Harici Ekran Kartını Tasarruf Moduna Almış Olabilir Dahili Ekran Kartını Devre Dışı Bırakıp Deneyiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba CPU Da Bulunan Dahili Ekran Kartını Kullanırken Harici Ekran Kartını Tasarruf Moduna Almış Olabilir Dahili Ekran Kartını Devre Dışı Bırakıp Deneyiniz
Hocam İlk aklıma o geldi ama korkuyorum bidaha ekrana görüntü gelmez ve format atmak zorunda kalırım diye.
Ek olarak Asus un ara yüzün de çalışmıyor ama görev yöneticisinde çalışıyor olarak gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Hocam İlk aklıma o geldi ama korkuyorum bidaha ekrana görüntü gelmez ve format atmak zorunda kalırım diye.
Ek olarak Asus un ara yüzün de çalışmıyor ama görev yöneticisinde çalışıyor olarak gözüküyor.
Ekran Bi Daha Gelmez Sorunu Yaşamazsınız Windows a Girmeden Yani Bios Aşamasında Her Zaman CPU Kullanılır bir Sorun Yaşarsanız Bios A Girip Direkt Tekrar Aktif Edebilirsiniz Bi Denemenizi Öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Kılınç
Ekran Bi Daha Gelmez Sorunu Yaşamazsınız Windows a Girmeden Yani Bios Aşamasında Her Zaman CPU Kullanılır bir Sorun Yaşarsanız Bios A Girip Direkt Tekrar Aktif Edebilirsiniz Bi Denemenizi Öneririm
Hocam devre dışı bıraktım ama bu seferde acayip yavaşladı bilgisayar.
1736190939966.png
1736190971513.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Kılınç
Sizde Farketmişsinizdir Ekran Kartı Kullanımı %0 Olarak Belirtiyor Ekran Kartını Kullanamıyorsunuz Bir Çok Sebebi Olabilir O Yüzden Burdan Direkt Olarak Şudur Demem Mümkün Değil Ancak Servise Yollamanızı Öneririm Anormal Bir Durum Var Sizde
Hocam Tuf serisinde Gpu modunu değiştirince düzeliyor bu sorunu yaşıyan bi sürü insan var ama bende düzelmedi sanırım böyle kullanmaya devam edeceğim sonuçta görev yöneticisinde çalışıyor olarak gözüküyor
1736191289172.png

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yağız DERELİ
Hocam armoury crate'i kaldırıp G-helper kullanmayı deneyin. Belki de kontrol merkezi yazılımı hata veriyor, bilemedim. Bir şans verin derim. https://github.com/seerge/g-helper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,489
Üyeler
164,682
Son üye
LuisWeaver
Top Bottom