Neler Yeni

Ekran kartı olarak Nvidia mı Amd mi?

Biliyorum ki bu soru modelden modele göre değişir fakat benim sorum şu olacak bazı yerlerde görmüştüm orada işte nvidia da kısa sürede fps sorunu veya ısınma sorunu yaşarsın başka bir tarafta onun aynısını amd için söylüyordu (yani 1 2 sene kullandın hemen fps düşüşü olur veya sıcaklık değerleri artar)Bunu size danışmak istedim sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Biliyorum ki bu soru modelden modele göre değişir fakat benim sorum şu olacak bazı yerlerde görmüştüm orada işte nvidia da kısa sürede fps sorunu veya ısınma sorunu yaşarsın başka bir tarafta onun aynısını amd için söylüyordu (yani 1 2 sene kullandın hemen fps düşüşü olur veya sıcaklık değerleri artar)Bunu size danışmak istedim sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Bu soru dediğin gibi değişkenlik gösterir ama ne olursa olsun iş bütçe de belli oluyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Gerek sürüçü stabilliği gerek orta ve üst seviye kartlarda RTX ve DLSS olması sebebiyle Nvidia bençe. Orta ve yüksek bütçe için.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
RTX , Driver gibi nedenler yüzünden NVIDIA.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Kamil Orakçı
Hocam ekran kartı olarak bir bütçe belirlemedim daha doğrusu fiyatlarına hakim değilim sadece pc için 5k bütçe
en iyisini arıyorsan nvidia rtx 3090
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartı olarak bir bütçe belirlemedim daha doğrusu fiyatlarına hakim değilim sadece pc için 5k bütçe
ha

Ben de boş boş rtx 3090 öneriyorum XD
hmm eğer oyun için alıyorsan ekran kartına en çok bütçeyi ayırmalısın .

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
ben nvidia almanı öneririm.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim tercihim NVIDA'dır. Ama tabi ki modele göre değişir. Şu anda AMD RX400-500 serisi haricinde ''Kronik sorunlu'' olduğu bilinen bir marka yok.

Mesela bunların aralarındaki farklar neler?
1650s daha performanslı, daha az güç tüketiyor, driverları sorunsuz, daha güncel.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
1650S şu anda piyasadaki giriş seviyesi kartlar arasında oldukça iyi bir seçenek, yaklaşık 7 ay kadar kullandım ve bütün oyunları 40-50 FPS değerlerinde yüksek-ultra ayarlarda oynadım.

Fakat önümüzdeki çıkacak oyunlar için ( Bu sene ve sonrası ) Yüksek ayarlarda değil de orta ayarlarda oynamanız gerekecek aksi takdirde pek çok AAA oyunda FPS yeri öpecektir, grafikleri Ultra'ya almak gibi bir takıntınız yoksa güzel bir alternatif olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Kamil Orakçı
Ben de Nvidia almanı öneririr ama RTX serisinden
çünkü RTX serisinin harika sürücüleri var ve RTX mod filan var .
Ayrıca RTX serisi bence en iyisi olmak için tasarlanmış .

Top Bottom