Ekran kartı önerileri

berrkay33

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi forumlar arkadaşlar benim bilgisayar konusunda pek bi bilgim yok. Bundan yıllar evvel bi arkadaşım bana bilgisayar toplamıştı o donemın populer oyunlarını gayet rahat kaldırabılecek gucte bi bilgisayardı. Bilgisayarım hakkında bildiğim tek şey 16GB ram 2GB nvidia geforce gt420 ekran kartı ve İ3 İşlemciye sahip. Şimdiki revaçta olan oyunları kaldırması için bu bilgisayara ne tür bir iyileştirme yapmalıyım ne almalıyım neler eklemelıyım cok acil yardıma ihtiyacım var karantina süresince LoL oynamaktan bıktım :D Artık başka dünyalara yelken açmanın vakti geldi.Şimdiden yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkürler...

İşlemcinin ve PSU'nun tam modelini yazar mısın?

Az çok sistemini tahmin ediyorum sanırım, DDR3 bir sistemde 3. nesil bir İ3 olsa gerek bu işlemcide 2C/4T maks 1050 Ti ı kaldırır. Bence sen komple yeni PC topla. AMD ye geçmen için bir fırsat :).

Az çok sistemini tahmin ediyorum sanırım, DDR3 bir sistemde 3. nesil bir İ3 olsa gerek bu işlemcide 2C/4T maks 1050 Ti ı kaldırır. Bence sen komple yeni PC topla. AMD ye geçmen için bir fırsat :).
Katılıyorum bütçeni biraz daha genişleterek iyi sistemler alabilirsin burada yardımcı oluruz.

Yeni bir sistem toplamaya bütçemin yeteceğini zannetmiyorum.Mevcut sistemi iyileştirmeye yönelik birşeyler düşünmüştüm ama söylediklerin umudumu kırdı açıkçası :D Peki senin dediğin sistemin bana maliyeti ne olur mesela

Elindekileri sat güncel bir sisteme geç o sisteme gidip 1000 TL lik kart takmak mantıksız olacaktır.

CS, LOL, Dota 2 gibi E-spor oyunları oynicam dersen sadece ekran kartı yükseltmeyle halledilir ama, Warzone, Pubg, fortnite, RPG oyunlar vs. güncel oyunlar için o sistem büyük sıkıntı.

Geri