Neler Yeni

Ekran kartı önerir misiniz ?

şahin doğan

80+ Platinum

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Bence riske atacagın paran yoksa alma çünkü intel bunu deneme amaçlı piyasaya sürdü daha intelin ögrenenecegi çok şey var ekran kartlarında daha gelişyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef aşamıyorum daha fazla ya
Ozaman 10 gb seni götürür yada rtx 3060 12 gb var o iyi de performansı rx ten daha düşük

A770 için anakartının Re-Size BAR desteklemesi önemli. Yoksa ortalama %25 daha düşük performans alıyorsun.
Evet belkide daha fazla ben dedigim gibi bu kart deneme gibi bir şey kötülemiyorum ama parasını riske sokarsın gibi oluyor zangin olsaydık alıp denerdik

Ömercany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ömercan
Bence riske atacagın paran yoksa alma çünkü intel bunu deneme amaçlı piyasaya sürdü daha intelin ögrenenecegi çok şey var ekran kartlarında daha gelişyor

Ozaman 10 gb seni götürür yada rtx 3060 12 gb var o iyi de performansı rx ten daha düşük

Evet belkide daha fazla ben dedigim gibi bu kart deneme gibi bir şey kötülemiyorum ama parasını riske sokarsın gibi oluyor zangin olsaydık alıp denerdik
öyle uçurum bi performans farkı var mı ? yani ileriye dönük bir ekran kartı tercihi olur mu rx 6600 // yani vrm konusunda diğeri 12gb ileride işe yarar mı ?

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
öyle uçurum bi performans farkı var mı ? yani ileriye dönük bir ekran kartı tercihi olur mu rx 6600 // yani vrm konusunda diğeri 12gb ileride işe yarar mı ?
Yok knk 6600 degil rx 6700xt yda paran yetmiyorsa rx 6700 vram ilerde evet işe uararda rtx biraz güçsüz ya ben denedim 12 gb olması iyi ama performansı rx 6700 e göre bi yüzde 20 lik fark var en az

10 gb ile 12 arasında uçurum fark varmı diye sorasan hayır derim yani 8 gb 2 yıl götürür 10 ise bi 4 5 yıl götürür

Yani bütçem hiç dwegişmez diyorsan ve aceliyetim var diyorsan rx 6700 param velki artabilir diyorsan rx 6700xt yada aceliyetim yok diyorsa biraz bekle derim belki rx 7600 xt yada başka bir ekran kartı çıkar

Son düzenleme:

Ömercany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ömercan
Yok knk 6600 degil rx 6700xt yda paran yetmiyorsa rx 6700 vram ilerde evet işe uararda rtx biraz güçsüz ya ben denedim 12 gb olması iyi ama performansı rx 6700 e göre bi yüzde 20 lik fark var en az

10 gb ile 12 arasında uçurum fark varmı diye sorasan hayır derim yani 8 gb 2 yıl götürür 10 ise bi 4 5 yıl götürür
yayın konusundada bir sıkıntı cıkarmaz umarım rx ya '

Yani bütçem hiç dwegişmez diyorsan ve aceliyetim var diyorsan rx 6700 param velki artabilir diyorsan rx 6700xt yada aceliyetim yok diyorsa biraz bekle derim belki rx 7600 xt yada başka bir ekran kartı çıkar
Dolar kurundan bekleme yapamıyoruz ki :/:/

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
yayın konusundada bir sıkıntı cıkarmaz umarım rx ya '
Knk ben iki güne kadar soruyordum herkes bana farklı bişey söyledi benim araştırmalarıma göre invidia teknolojileri var yayıncılara yazılımcıpara felan amd d ise okadar yok ama ben şahsen aynı paraya gidip daha az

Saf gücü olana vermem

Ömercany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ömercan
Knk ben iki güne kadar soruyordum herkes bana farklı bişey söyledi benim araştırmalarıma göre invidia teknolojileri var yayıncılara yazılımcıpara felan amd d ise okadar yok ama ben şahsen aynı paraya gidip daha az

Saf gücü olana vermem
yani rx'imi tercih edersiniz ?

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Yani farklar şoyle olabilir sen amd ile yayın açtıgında fps kaybı olurr ama belki invidia ile sen yayın açmışken daha az fps kaybı olur farklsr bu yani watman felan soruyorsan araştırmama göre rx 6000 den sonra çok az yada hiç karşılaşilmiyor artık

yani rx'imi tercih edersiniz ?
Evet ben şimdi rx 6700 xt sipariş etim iki üč güne gelir rtcx 3060 12 gb kulanıyordum

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
2. el konusuna güvenemiyorum ya anlamıyorum çünkü fazla ekran kartlarından
Evet benim tercuhim ikinci elden uzak dur genlede ömrü fazla olmaz

2. el konusuna güvenemiyorum ya anlamıyorum çünkü fazla ekran kartlarından
Yani knk özet şu saniyelerle çalışyorsan saniyelerle işin varsa rtx i al yani invidia yoksa amd al

arturo

80+ Silver
Evet benim tercuhim ikinci elden uzak dur genlede ömrü fazla olmaz

Yani knk özet şu saniyelerle çalışyorsan saniyelerle işin varsa rtx i al yani invidia yoksa amd al
Kart temiz kullanışmışsa neden ömrü az olsun? Herhalde bir kartı 10 yıl kullanmayacak.

Top Bottom