Neler Yeni

Ekran kartı önerir misiniz ?

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
saf güç konusundan evet 6700 ama yayın için stabilite istiyorsan nvidia gerisi yalan
Knk oyle bir dünya yok fark olursa saniyeler yani sen profesyonel yayıncıysan veya yazılımcıysan evet saniyelerle işin olur ama degilsen hiç gerekmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende aynı tercihi yapmak zorunda kaldım gittim nvidia aldım pişman değilim bi gram fps düşüşü yaşamıyorum yayınlarda

amdnin yayın için kullandığı teknolojisi nvidia kadar gelişmiş değil zaten biraz araştırırsan yayıncılık için nvidianın daha iyi olduğu her yerde bilinen bir şeydir
Knk ben bir haftadır makale video bırakmadım tabi invidia yayıncılar için daha iyi ama bu iki kartın saf gücü aynıysa ama bir kart çok daha üstünse o teknolojiler boş olur yani aynı performansı verir yada biraz daha az verir ama en azından saf gücün yüksek olur yayın açmadıvın zamanlar oyunlarda çok daha iyi performans alırsın

Bide önümüzdeki günlerde fsr 3 gelecek performans resmen ikiye katlanacak ama invidia kulanıcının hep kart degiştirmesini istedigi için artık yeni teknolojilerini sadece uüst segmen kartlara getiriyor mesela dlss 3 rtx 3060 a gelmiyecek neden hiç düşündünmu ama fsr 3 rx 6000 bin serisi hata rx 5000 serisi ve üstüne gelecek

Son düzenleme:

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
ben şu an oyunlarda performans sıkıntısı yaşamıyorum dlss bile açmıyorum yeni çıkan her şeyi yayın açarakta oynayabiliyorum, ama evet rx 6700 3060a göre baya güçlü kart dediğim gibi riske girmek istemedim yayınlarda drop vs o tarz şeylerle uğraşmak istemedim performansım biraz daha az olsun ha 100 fps ha 130fps aradaki fark ne ? hiçbir şey, stabil olsun drop olmasın, değişik değişik sorunlarla uğraşmayım sadece yayınımı açıp keyfime bakim, kişiden kişiye değişir bu seçim

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Ben bir hafta önce rtx 3060 12 gb kullanıyordum oyunların gelişmesiyle grafiklerin gelişmesiyle fps düşer yani seni 3 yıl götürür sonra yeni kart

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
Knk oyle bir dünya yok fark olursa saniyeler yani sen profesyonel yayıncıysan veya yazılımcıysan evet saniyelerle işin olur ama degilsen hiç gerekmez

Knk ben bir haftadır makale video bırakmadım tabi invidia yayıncılar için daha iyi ama bu iki kartın saf gücü aynıysa ama bir kart çok daha üstünse o teknolojiler boş olur yani aynı performansı verir yada biraz daha az verir ama en azından saf gücün yüksek olur yayın açmadıvın zamanlar oyunlarda çok daha iyi performans alırsın

Bide önümüzdeki günlerde fsr 3 gelecek performans resmen ikiye katlanacak ama invidia kulanıcının hep kart degiştirmesini istedigi için artık yeni teknolojilerini sadece uüst segmen kartlara getiriyor mesela dlss 3 rtx 3060 a gelmiyecek neden hiç düşündünmu ama fsr 3 rx 6000 bin serisi hata rx 5000 serisi ve üstüne gelecek
oyunlarda genel olarak 100fps alırken gidip neden fsr ve dlss gibi teknolojilere ihtiyaç duyuyimki, kalitemi çamur edeyim kankam?

3-4 sene sonra artık kart ultra ayarlara elverişli olmadığı zaman dlss'e başvururum, bu dlss olayları çok aptalca geliyor bana neden bu kadar fps takıntısı var insanların anlamıyorum monitörler zaten senin akıcılık işini hallediyor 100 fpsteyken de aynı akıcılık 130dayken de sen bunu hissedemezsin

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
ben şu an oyunlarda performans sıkıntısı yaşamıyorum dlss bile açmıyorum yeni çıkan her şeyi yayın açarakta oynayabiliyorum, ama evet rx 6700 3060a göre baya güçlü kart dediğim gibi riske girmek istemedim yayınlarda drop vs o tarz şeylerle uğraşmak istemedim performansım biraz daha az olsun ha 100 fps ha 130fps aradaki fark ne ? hiçbir şey, stabil olsun drop olmasın, değişik değişik sorunlarla uğraşmayım sadece yayınımı açıp keyfime bakim, kişiden kişiye değişir bu seçim
Knk sen ne diyon 100 fps ile 130 fps arası da fark yok evet dogru gözle görünür fark yok ama yeni oyunlarda 30 fps ile 60 fps arasında daglar kadar fark var bence onu düşün

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
30fpse ne ara düştük ilginç sanarsın gtx 550ye karşı 750ti falan karşılaştırıyoruz

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
oyunlarda genel olarak 100fps alırken gidip neden fsr ve dlss gibi teknolojilere ihtiyaç duyuyimki, kalitemi çamur edeyim kankam?

3-4 sene sonra artık kart ultra ayarlara elverişli olmadığı zaman dlss'e başvururum, bu dlss olayları çok aptalca geliyor bana neden bu kadar fps takıntısı var insanların anlamıyorum monitörler zaten senin akıcılık işini hallediyor 100 fpsteyken de aynı akıcılık 130dayken de sen bunu hissedemezsin
Kankam oyunlar çok gelişyor bide şimdi oyunlar varki rtx ile 15 20 fps alırsın şimdi 3 4 yıl sonra degil tabii ki dlss e fsr ihtiyaç duyacan

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
bence bu tamamen kişisel seçim, geleceğe yönelik almak istiyorsa amd alsın ne diyeyim 3060a göre 1-2 sene daha çok götürür sonra yine değiştirecek ekran kartını bu her zaman böyle olmuştur daha fazla tartışmıcam

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
30fpse ne ara düştük ilginç sanarsın gtx 550ye karşı 750ti falan karşılaştırıyoruz
Knk senin oyun piyasasından haberin yok 🤣🤣 rtx le bazı gelişmiş oyunlarda 25 fps alınyor git karşılaştırma videoları izle

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
rtx falan kullanmıyorum ben grafik hastası değilim hiçbir oyunda açmadım çok gereksiz fps yiyor 50-60 fps bi anda düşürüyor

Knk senin oyun piyasasından haberin yok 🤣🤣 rtx le bazı gelişmiş oyunlarda 25 fps alınyor git karşılaştırma videoları izle
bahsettiğin cyberpunk en üst seviye yeni gelen grafik ayarıysa evet 25fps alması normal o tarz bi kalite için zaten 4070 ayarında bi kart lazım en az

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
bence bu tamamen kişisel seçim, geleceğe yönelik almak istiyorsa amd alsın ne diyeyim 3060a göre 1-2 sene daha çok götürür sonra yine değiştirecek ekran kartını bu her zaman böyle olmuştur daha fazla tartışmıcam
Knk ben sana pişman ol demiyorum o kişisel tercihin sen invidia yla rahatsan sana sadecw hayırlı olsun deriz ben sen pişman ol diye söylemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom