Ekran Kartı Önerirmisin ?

muhammet.kara

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
14
merhaba iyi günler 6 k gibi bir fiyata ekran kartı önerisi istiyorum işlemcim belli değil oyunlarda, adobe gibi programlarda kullanacam önerinizi bekliyorum iyi günler.
SIFIR OLACAK

2.el mi yoksa sıfır mı hocam

XFX Rx6600 modeli tam sizlik ama risk alırım teknik işlerden anlarım diyorsanız intel Arc A750 de olabilir

XFX Rx6600 modeli tam sizlik ama risk alırım teknik işlerden anlarım diyorsanız intel Arc A750 de olabilir
Risk almaya değer bir kart değil bence. Fazla enerji tüketiyor ve performansı çok dalgalı. Rx6600 mantıklı olur.

merhaba iyi günler 6 k gibi bir fiyata ekran kartı önerisi istiyorum işlemcim belli değil oyunlarda, adobe gibi programlarda kullanacam önerinizi bekliyorum iyi günler.
SIFIR OLACAK
hocam arc a750 alabilirsin kafam rahat olsun dersen ama her oyunda çok iyi performansı yok optimizeden dolayı kullanıyorum seri düzel kart

RX 6600 xt al geç

Rx 6600 Da güzel bir seçim kendim kullamıyorum Ama a750 değer çünkü intel sürekli yeni güncellemeler getiriyor

Risk almaya değer bir kart değil bence. Fazla enerji tüketiyor ve performansı çok dalgalı. Rx6600 mantıklı olur.
güç tüketimi 2x zaten ama her driver güncelleştirmesinde performans dehşet artıyor gibi o sebeple tercih sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri