Neler Yeni

Ekran kartı önerisi lazıms beyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yunus emre
Evet gayet iyi bir fiyat bence günümüz için en fp ekran kartlarından birisi şuanda
aynı kartın nitro modeli var 2500 lira fark la birlikte nitro modellerini seviyorum oc için daha iyi imkan ve soğutma açısından daha başarılılar o fark için de görüşlerinizi almak isterim

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
ulaş dursun
evet hocam bende kendisini yakınen takip ediyorum ama düşündürüyo yinede birkaç kaynaktan daha araştırmalarda bulundum zaten rx 7800 xt alma fikri ordan geldi biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

20k ya almak mantıklı mı ne diyorsunuz
iyi fiyat güzel kart

aynı kartın nitro modeli var 2500 lira fark la birlikte nitro modellerini seviyorum oc için daha iyi imkan ve soğutma açısından daha başarılılar o fark için de görüşlerinizi almak isterim
hocam pulse yeterli bir model Oc zaten fabrikasyon oc olarak geliyo manuel çok yapmanızı önermem hele amd karta gerek yok gibi ama illa yapıcam diyosan tabi ki nitro+ al

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Meto155
Bence büyük bir fiyat farkı değil soğutması daha başarılı,oc yapılmaya müsait ve daha performanslı pulsetan.Ben olsam nitro+ alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yunus emre
iyi fiyat güzel kart

hocam pulse yeterli bir model Oc zaten fabrikasyon oc olarak geliyo manuel çok yapmanızı önermem hele amd karta gerek yok gibi ama illa yapıcam diyosan tabi ki nitro+ al
hocam oc yapmayı her zaman sevmişimdir o yüzden biraz düşündürdü

asko56

80+ Silver
25k dan 5070 i unut sen aga 7800xt al derim
milletede papagan gibi 5080 i lansman fiyata unut dediniz (senin için söylemiyorum genel) millet çatır çatır 45 e aldı karamsar sözleri bırakın 5070 lansman fiyattan kart gelicek kapabilen kapacak.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
milletede papagan gibi 5080 i lansman fiyata unut dediniz (senin için söylemiyorum genel) millet çatır çatır 45 e aldı karamsar sözleri bırakın 5070 lansman fiyattan kart gelicek kapabilen kapacak.
Aga adamlar elektriğe %140 zam yaptı ülkene gelen 2.5m araba sana vergilerle 7.5m oluyo bu kartı lansman fiyattan ancak siteler ufak bi reklam olsun diye 10-25 stoktan falan verirler onlarıda kimlerin kapacağı mevcut donanım arşivinin zamanında rx6700'lü sistemini bile bot gibi basarak Genel itibariyle kapıp kaarına sattı bu adamlar

asko56

80+ Silver
Aga adamlar elektriğe %140 zam yaptı ülkene gelen 2.5m araba sana vergilerle 7.5m oluyo bu kartı lansman fiyattan ancak siteler ufak bi reklam olsun diye 10-25 stoktan falan verirler onlarıda kimlerin kapacağı mevcut donanım arşivinin zamanında rx6700'lü sistemini bile bot gibi basarak Genel itibariyle kapıp kaarına sattı bu adamlar
dostum forumun moderatörü 45 e aldı ekran görüntülü ile hatta donanım haberde ventus 3x yakalalanlarda var 45 e şans işi biraz üstüne lansman günü lansmanın oldugu yere gidip elden alanlarda var 45 e etkinligin oldugu yerlerde

bu tarz lansmanlarda magzaya ayrı stok internete ayrı stok çalışılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Alperen Yılmaz
hocam render ve yapay zeka teknolojilerini kullanıyorum nvidia almak daha mantıklı geliyodu

şuan rx 7800 xt 20k ben pulse modelini almayı düşünüyorum
Hocam rtx50 serisinde yapay zeka ile ilgili çok güzel şeyler olabilir siz rtx 50 den almaya çalışın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Arda doğan
dostum forumun moderatörü 45 e aldı ekran görüntülü ile hatta donanım haberde ventus 3x yakalalanlarda var 45 e şans işi biraz üstüne lansman günü lansmanın oldugu yere gidip elden alanlarda var 45 e etkinligin oldugu yerlerde

bu tarz lansmanlarda magzaya ayrı stok internete ayrı stok çalışılıyor
5080'imi?

asko56

80+ Silver
Top Bottom