Size deçok teşekkür ederim öneriniz için hayırlı akşamlar dilerim![]()
yalnız işlemciniz 1070 de biraz darboğaz yapabilir ama oynadığınız oyuna ve ayarlara göre değişiklik gösterebilir bence 1060 veya rx 580 alın geriye paranız kalırsa işlemcinizi satıp işlemci yükseltin çünkü ekran kartınız yetse bile yeni çıkan büyük oyunlarda (RDR 2-COD MW vb) işlemciniz yetersiz kalacağı için ekran kartının tam performansını kullanamayacaksınızEkran kartı almayı düşünüyorum ikinci el bütcem 1300tl en fazla bu bütçeye çıkabiliyorum bu bütçede kendimce alabildiğim veya almak istediğim ürünleri forma yerleştirdim görüşleriniz ve fikirlerinize ihtiyaçım var siz olsanız ne yapardınız ufak bi oy kullanırsanız benim için çok makbule geçer herkese iyi günler dilerim
Oy pusulası
Not:Bilgisayar Bileşenlerim
- H97 GAMİNG 3 ANAKART
- İ5 4590 İŞLEMCİ
- 600W PSU
- 16GB RAM DDR3 1600MHZ
hepsi bütçeyle alakalı zamanla inşallah hepsini yapıcağım tavsiyeler için teşekkür ederimyalnız işlemciniz 1070 de biraz darboğaz yapabilir ama oynadığınız oyuna ve ayarlara göre değişiklik gösterebilir bence 1060 veya rx 580 alın geriye paranız kalırsa işlemcinizi satıp işlemci yükseltin çünkü ekran kartınız yetse bile yeni çıkan büyük oyunlarda (RDR 2-COD MW vb) işlemciniz yetersiz kalacağı için ekran kartının tam performansını kullanamayacaksınız
1650 önerirlerse alma 1200 lira bandında rx 580 8GB modeli daha uygundur hatta 1660 superden daha performanslıdır ancak 1660 Tİ in 1 tık gerisindedirEkran kartı almayı düşünüyorum ikinci el bütcem 1300tl en fazla bu bütçeye çıkabiliyorum bu bütçede kendimce alabildiğim veya almak istediğim ürünleri forma yerleştirdim görüşleriniz ve fikirlerinize ihtiyaçım var siz olsanız ne yapardınız ufak bi oy kullanırsanız benim için çok makbule geçer herkese iyi günler dilerim
Oy pusulası
Not:Bilgisayar Bileşenlerim
- H97 GAMİNG 3 ANAKART
- İ5 4590 İŞLEMCİ
- 600W PSU
- 16GB RAM DDR3 1600MHZ