Tam bütçe nedir ekran kartı için?asus tuf rtx 2060 nasıl bir ekran kartı alınır mı
aklımda soru olarak kaldı bunun soğutması kötü denşyor doğru muKaç TL verebilirsin ekran kartına daha iyisini önerelim
aynı fiyata daha iyi kartlar varaklımda soru olarak kaldı bunun soğutması kötü denşyor doğru mu
Soğutmasında sıkıntı yok diye hatırlıyorum @T.P.G. daha iyi bilir.aklımda soru olarak kaldı bunun soğutması kötü denşyor doğru mu
O zaman sorunlu olabilir dediğim gibi tam hatırlamıyorum.83 derecelere çıkması normal mi arkadaşın ki çıkmışta
malesef bende aldımO zaman sorunlu olabilir dediğim gibi tam hatırlamıyorum.
Bütçe verirsen bişey önerebilirim.
Hayırlı olsun hocam. Belki sıkıntı çıkarmaz. Çıkarsa bile aldığınızı gibi iade edersiniz.malesef bende aldım
merak etttim sıkıntılı ise iade edicem
ben bi ets denedim her şey ultra dün 83 dereceyi gördüm sıkıntı lım ıHayırlı olsun hocam. Belki sıkıntı çıkarmaz. Çıkarsa bile aldığınızı gibi iade edersiniz.
dün bile değil az önce arkadaşında çıkmıştıben bi ets denedim her şey ultra dün 83 dereceyi gördüm sıkıntı lım ı
Bence fazla hocam.ben bi ets denedim her şey ultra dün 83 dereceyi gördüm sıkıntı lım ı
Mesaj otomatik birleştirildi:
dün bile değil az önce arkadaşında çıkmıştı
nasıl düşürebilrim sanırım gaming moda almışım 1710 mhz de çalışıyopr o mu sizce ısındırdı uyuglama (gpu tweak 2 )Bence fazla hocam.