Öneri Ekran kartı önerisi.

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar iyi sahurlar.
R5 3600x - 8gb ram- b450m s2h pc topladım. Şuan eski bir ekran kartı kullanıyorum idareten.
Bana 2000 tl ye kadar bi ekran kartı önerebilir misiniz ?
Ram ve ssd eklemesi yapacağım için ekran kartına 2000tl bütçe ayırabiliyorum.
Cs go, r6, valorant, gta5 gibi oyunlar oynuyorum.
Twitch üzerinde yayında açacağım oyunları ultrada oynama takıntım yok mediumdada oynarım çok üst seviye olmasada birkaç yıl beni idare etsin istiyorum.
Ona göre öneri yaparsanız sevinirim.

rx590 Nitro öneririm güzel faydalı olacaktır.

Arkadaşlar iyi sahurlar.
R5 3600x - 8gb RAM- b450m s2h pc topladım. Şuan eski bir ekran kartı kullanıyorum idareten.
RAM ve ssd eklemesi yapacağım için ekran kartına 2000tl bütçe ayırabiliyorum.
Twitch üzerinde yayında açacağım oyunları ultrada oynama takıntım yok mediumdada oynarım çok üst seviye olmasada birkaç yıl beni idare etsin istiyorum.
İslemcini 3600e cekebilirsin
Ekran kartında
MSI GTX 1660 GAMING X 6G 6GB 192Bit GDDR5 DP/HDMI RGB PCI 3.0 Ekr 3.900,00 TL yerine 2.399,99 TL
Bu olmalı 👍

Bence acele etmeyin. Tek parçanız kaldığına göre ve paranızda hali hazırda. Kdv indirimleri ya da gaming gecesi kovalayabilirsiniz.

Asus rog strix rx 580 öneririm 3 fanlı rgb soğutma konusunda bi sıkıntı yaşamassınız

Arkadaşlar iyi sahurlar.
R5 3600x - 8gb RAM- b450m s2h pc topladım. Şuan eski bir ekran kartı kullanıyorum idareten.
RAM ve ssd eklemesi yapacağım için ekran kartına 2000tl bütçe ayırabiliyorum.
Msı 1660super ventus

GTX 1660S alabilirsin fiyatı o civarlarda ama 3600x li bir sistemde 8 gb ram düşük kalmış.

Geri