Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Fazladan 3 5 fps için kartı yormaya değmezOtomatik şekilde oc yaptım voltage vs ellemem gerekirmi ve power liminiti fulledim zararı olur mu
rdr oynuyorum ondan dolayıFazladan 3 5 fps için kartı yormaya değmez
Hiçbirşey değişmicek ytden videoara bakabilirsinrdr oynuyorum ondan dolayı
değişiyor 5fps gene 50 lerden 56 57Hiçbirşey değişmicek ytden videoara bakabilirsin
sıkıntılı mısın dostum komik bir şey mi söylüyorum burdadeğişiyor 5fps gene 50 lerden 56 57
kral manuel cok denedim sürekli hata alıyorumm bi tutturamadım mecburen auto yaptımEmre boş yapmıs gibi geldi bana. Adam elindeki kartla fps arttırmak istiyor?
Ben asus arayüzünden yapıyorum ama aynı mantık msi ile
Curve editör sizde açılıyor mu açılıyorsa ss atın
Güç Limiti: %116
Sıcaklık Limiti: 92°C
Çekirdek Saat Hızı Artışı: +150 ila +200 MHz bellek Saat Hızı Artışı: +500 ila +600 MHz ayarlarsan iyi olur gibi.
Ekran kartın tozlu mu bilmiyorum ama fan devrini yüksek kullansan iyi olur gibi fazla ısınabilir veya ısınmayabişir ona bakıp sen ayarlayacaksın
Kartın için en ideal stabil ayarlar muhtemelen bu sekildedir
Cloxk tarafında dediğim gibi yaptınız mı hocam? 1060 için en stabil ayarlar bunlarsıkıntılı mısın dostum komik bir şey mi söylüyorum burda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral manuel cok denedim sürekli hata alıyorumm bi tutturamadım mecburen auto yaptım
valla hocam kapadım overclock komple fsrı arttırdım o şekilde 60 fps alıyorum teşekkür ederim herkese ilgilendiği icinHiçbir kart için standart ayar yoktur. RDR2 de kaç FPS alıyorsun ki Overclock la fark bekliyorsun?
çözüm yazın bi 4060 çekmek olacak sanırım :]valla hocam kapadım overclock komple fsrı arttırdım o şekilde 60 fps alıyorum teşekkür ederim herkese ilgilendiği icin