Neler Yeni

Ekran kartı piyasaları azda olsa ne zaman düzelir

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
atıyorum vatan gibi bi mağazaya gidip stok ne zaman buluruz ve ne zaman internet siteleri yeniden stoklu hazır sistemler satar sizce

G.P.U

80+ Silver
Ağustos gibi yada haziranda olabilir eth bi çakıldı mı oldu bu iş

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
baydı.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Mining işi ölürse ilk bir kaç ay fırsatçılar ekran kartı piyasası hala bozuk diye mining çıkması kart satmaya çalışacaktır. Tabii sıfır almayı öncelik edinmiş biri için bu bilgi önemsiz hale gelir ama 2. el piyasasına bakacak olanlar o gün gelirse dikkatli olsunlar.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Mining artık ekran kartı ile yapılmayac diye haber okudum. İnşallah doğrudur da yaza doğru ekran kartı bulabiliriz

WXEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Barış Çom
Babamı zar zor ikna ettim bilgisayar alalım diye oda bu döneme geldi alsam para çöp olcak diye korkuyorum bendeki şans kimsede yok.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Babamı zar zor ikna ettim bilgisayar alalım diye oda bu döneme geldi alsam para çöp olcak diye korkuyorum bendeki şans kimsede yok.
Yazın alın bence. Zaten bu dönemde ya aşırı pahalı alacaksınız ya da aradığınız modeli bulmakta zorlanacaksınız.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Yıl sonu anca yavaş yavaş düzelmeye başlar, Haziran-Temmuz aylarını unut şimdiden. Dünyanın en büyük Silisyum üreticisi olan Tayvan üretimi durdurdu, çip üretimi yavaşlayacağı için kartlar uzun bir süre daha bu şekilde fiyatlandırmada kalır. Birçok kişi üretim yok sanıyor ancak tam tersi, üretim var ancak çiplerin üretimi çok azaldı haliyle talebe karşılık fiyatı arttırmak zorundalar.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan

WXEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Barış Çom
Yazın alın bence. Zaten bu dönemde ya aşırı pahalı alacaksınız ya da aradığınız modeli bulmakta zorlanacaksınız.
Ocak ayında Mart Nisan gibi düzelir dediler daha kötü oldu git gide kötüleşiyor durum. Hayırlısı olsun birazdaha bekliyeceğim.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ocak ayında Mart Nisan gibi düzelir dediler daha kötü oldu git gide kötüleşiyor durum. Hayırlısı olsun birazdaha bekliyeceğim.
Yani şu an olan durumdan daha kötüsü olacağını sanmıyorum. En kötü benzer fiyatlara alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,003
Üyeler
166,132
Son üye
eldarovic
Top Bottom