Ekran Kartı Piyasası Ne Zaman Düzelir?

bekleyebilirsiniz ancak ne olacağı belli olmaz ve aşşağı yukarı 2021 Aralığa kadar ekran kartı olmayacak .

Ekran Kartı Piyasası Ne Zaman Düzelir?
En fazla 1-2 ay içerisinde sistem toplayacağım ve şu an en fazla GTX1660S li sistemler var. Eğer stoklar olsaydı ve fiyatlar da düzgün olsaydı RTX 2060S yada 3060 toplayabilirdim(8500TL). 3 Yıldır para biriktiriyordum ve alacağım zaman geldiğinde bu haldeyiz. Biraz daha beklemem sizce ne değiştirir? Bu fiyatlar ne zaman düzelir?
Herkes farklı bişey diyor, siz nasıl isterseniz öyle yapın ama bana sorarsanız :nvidia rtx 3060 çıkartırken mining yapılamıyacağını söulemişti ama yanlışlıkla yayınlayıp sildiği driverı indirenler ya da beta driver kullananlar yine de mining yapabildi. Şimdi ise nvidia mining kilidi olan gpu takacak 3060 a,yani kesin olarak mining olmayacğı için fiyat düşer inşallah,mayıs gibi piyasaya süreceği söyleniyor

Profilimdeki son paylaşıma bak

mining böyle devam ettiği sürece düzelmeyecek. chip krizi de büyüyor. ford otomobil üretimini durdurabilir. ekran kartı üretimi de yavaşlayabilir. yani ekran kartı karaborsa olarak kalabilir.

Herkes farklı bişey diyor, siz nasıl isterseniz öyle yapın ama bana sorarsanız :nvidia rtx 3060 çıkartırken mining yapılamıyacağını söulemişti ama yanlışlıkla yayınlayıp sildiği driverı indirenler ya da beta driver kullananlar yine de mining yapabildi. Şimdi ise nvidia mining kilidi olan gpu takacak 3060 a,yani kesin olarak mining olmayacğı için fiyat düşer inşallah,mayıs gibi piyasaya süreceği söyleniyor
Geçen de martta düşecek diyorlardı.Sonra nisan oldu.Şimdi mayıs oldu böyle böyle seneye kadar gidicek herhalde.

mining böyle devam ettiği sürece düzelmeyecek. chip krizi de büyüyor. ford otomobil üretimini durdurabilir. ekran kartı üretimi de yavaşlayabilir. yani ekran kartı karaborsa olarak kalabilir.
Ford ne alaka şimdi o bir otomobil firması?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,414
Üyeler
175,208
Son üye
saphirecapone34
Geri