Bemcede al gitsin ne zararı olur ki?
Mantıklı mı?11. Nesil APU toplayıp sonra ekran kartı alabilirim aslında @Doğukan Fidan mantıklı mı?
Onu ben yazmadım?Mantıklı mı?
Herkes farklı bişey diyor, siz nasıl isterseniz öyle yapın ama bana sorarsanız :nvidia rtx 3060 çıkartırken mining yapılamıyacağını söulemişti ama yanlışlıkla yayınlayıp sildiği driverı indirenler ya da beta driver kullananlar yine de mining yapabildi. Şimdi ise nvidia mining kilidi olan gpu takacak 3060 a,yani kesin olarak mining olmayacğı için fiyat düşer inşallah,mayıs gibi piyasaya süreceği söyleniyorEkran Kartı Piyasası Ne Zaman Düzelir?
En fazla 1-2 ay içerisinde sistem toplayacağım ve şu an en fazla GTX1660S li sistemler var. Eğer stoklar olsaydı ve fiyatlar da düzgün olsaydı RTX 2060S yada 3060 toplayabilirdim(8500TL). 3 Yıldır para biriktiriyordum ve alacağım zaman geldiğinde bu haldeyiz. Biraz daha beklemem sizce ne değiştirir? Bu fiyatlar ne zaman düzelir?
Geçen de martta düşecek diyorlardı.Sonra nisan oldu.Şimdi mayıs oldu böyle böyle seneye kadar gidicek herhalde.Herkes farklı bişey diyor, siz nasıl isterseniz öyle yapın ama bana sorarsanız :nvidia rtx 3060 çıkartırken mining yapılamıyacağını söulemişti ama yanlışlıkla yayınlayıp sildiği driverı indirenler ya da beta driver kullananlar yine de mining yapabildi. Şimdi ise nvidia mining kilidi olan gpu takacak 3060 a,yani kesin olarak mining olmayacğı için fiyat düşer inşallah,mayıs gibi piyasaya süreceği söyleniyor
Apu alacaksanız intel mantıksız. Amd nin dahili gpu ları çok daha iyiMantıklı mı?
hocam pandemi bittikten sonra fiyatlar değişebilir mi?Onu ben yazmadım?
Ford ne alaka şimdi o bir otomobil firması?mining böyle devam ettiği sürece düzelmeyecek. chip krizi de büyüyor. ford otomobil üretimini durdurabilir. ekran kartı üretimi de yavaşlayabilir. yani ekran kartı karaborsa olarak kalabilir.
Doğru