Neler Yeni

Ekran Kartı Piyasası Ne Zaman Düzelir?

bircany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bircan Yılmaz
bekleyebilirsiniz ancak ne olacağı belli olmaz ve aşşağı yukarı 2021 Aralığa kadar ekran kartı olmayacak .

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa Özcan
Ekran Kartı Piyasası Ne Zaman Düzelir?
En fazla 1-2 ay içerisinde sistem toplayacağım ve şu an en fazla GTX1660S li sistemler var. Eğer stoklar olsaydı ve fiyatlar da düzgün olsaydı RTX 2060S yada 3060 toplayabilirdim(8500TL). 3 Yıldır para biriktiriyordum ve alacağım zaman geldiğinde bu haldeyiz. Biraz daha beklemem sizce ne değiştirir? Bu fiyatlar ne zaman düzelir?
Herkes farklı bişey diyor, siz nasıl isterseniz öyle yapın ama bana sorarsanız :nvidia rtx 3060 çıkartırken mining yapılamıyacağını söulemişti ama yanlışlıkla yayınlayıp sildiği driverı indirenler ya da beta driver kullananlar yine de mining yapabildi. Şimdi ise nvidia mining kilidi olan gpu takacak 3060 a,yani kesin olarak mining olmayacğı için fiyat düşer inşallah,mayıs gibi piyasaya süreceği söyleniyor

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Profilimdeki son paylaşıma bak

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
mining böyle devam ettiği sürece düzelmeyecek. chip krizi de büyüyor. ford otomobil üretimini durdurabilir. ekran kartı üretimi de yavaşlayabilir. yani ekran kartı karaborsa olarak kalabilir.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Herkes farklı bişey diyor, siz nasıl isterseniz öyle yapın ama bana sorarsanız :nvidia rtx 3060 çıkartırken mining yapılamıyacağını söulemişti ama yanlışlıkla yayınlayıp sildiği driverı indirenler ya da beta driver kullananlar yine de mining yapabildi. Şimdi ise nvidia mining kilidi olan gpu takacak 3060 a,yani kesin olarak mining olmayacğı için fiyat düşer inşallah,mayıs gibi piyasaya süreceği söyleniyor
Geçen de martta düşecek diyorlardı.Sonra nisan oldu.Şimdi mayıs oldu böyle böyle seneye kadar gidicek herhalde.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
mining böyle devam ettiği sürece düzelmeyecek. chip krizi de büyüyor. ford otomobil üretimini durdurabilir. ekran kartı üretimi de yavaşlayabilir. yani ekran kartı karaborsa olarak kalabilir.
Ford ne alaka şimdi o bir otomobil firması?

Top Bottom