Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı sabit fps

ArdaCanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Canel
Yeni aldığım hazır sistemde Oyun oynarken mesela dying ligth oynarken sabit en fazla 60 fps çözünürlüğü vb değistiriyorum ayriyeten başka bir kaç oyunda daha denedim yine aynı sorun ne yapmalıyım

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
Yeni aldığım hazır sistemde Oyun oynarken mesela dying ligth oynarken sabit en fazla 60 fps çözünürlüğü vb değistiriyorum ayriyeten başka bir kaç oyunda daha denedim yine aynı sorun ne yapmalıyım
Nvidia denetim masası na girip sağ aşağıda geri yükle var ona bas.( Bende de olmuştu orada bir ayarla oynamıştım. Ondan sonra düzeldi.) Videoda görmüştüm. Bulursam atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ArdaCanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Canel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia denetim masası na girip sağ aşağıda geri yükle var ona bas.( Bende de olmuştu orada bir ayarla oynamıştım. Ondan sonra düzeldi.) Videoda görmüştüm. Bulursam atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef olmadı bu yöntem

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
oyunda vsync kapatıyorsu degıl mı? sormadım dun kapatmıssındır dıye dusundum. vsync acıksa ve monıtor 60fpsse oyle olur. dikey senkranızayon dıye de yazabılır

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Aldığın sistemin özellikleri nedir?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
Ryzen 5 5600
Msı B450m pro
Msı Rtx 4060 Gaming X
8x2 3200 MHz 16 GB ram
Sistem bu monitör olarak televizyon kullanıyorum
monıtorden dolayı vsync acıksa 60a sabıtlemıstır. baska acıklaması yok yani. sistem 60 fps verecek bır sıstem degıl. bende 75hz var 75e sabıtler vsync acık olursa

ArdaCanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Canel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monıtorden dolayı vsync acıksa 60a sabıtlemıstır. baska acıklaması yok yani. sistem 60 fps verecek bır sıstem degıl. bende 75hz var 75e sabıtler vsync acık olursa
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım çözüldü sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,495
Üyeler
164,853
Son üye
sythes1217
Top Bottom