Neler Yeni

Ekran kartı Satıcısı tarafından dolandırıldım. (YARDIM)

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
tel no da var zaten sizde iban ve tel no ile mahkemeye başvurun 2 katı para alırsınız

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Arkadaşlar durmu anlatıyım sahibinden üzerinden ekran kartlarına bakıyodum ve beğendiklerime hala satılık mı diye soruyordum, gigabyte 1660s 6gb bi ekran kartı buldum ve sordum ardından biraz süre whatsapp üzerinden bana ulaştı fakat şu şekildeydi(ekte 1.) ardından adamdab testleri vs istedim anlaştık iban attı adresi verdim ödemeyi yaptım dekontu attım fakat adam beni her taraftan engelledi ve kargoyu göndermedi, sizce ne yapmalıyım
Hocam bir yandan iyi oldu kişiden alacağınız parayla bir sistem kurarsınız artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Aras Selen
Hocam bir yandan iyi oldu kişiden alacağınız parayla bir sistem kurarsınız artık.
Aynen :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar durmu anlatıyım sahibinden üzerinden ekran kartlarına bakıyodum ve beğendiklerime hala satılık mı diye soruyordum, gigabyte 1660s 6gb bi ekran kartı buldum ve sordum ardından biraz süre whatsapp üzerinden bana ulaştı fakat şu şekildeydi(ekte 1.) ardından adamdab testleri vs istedim anlaştık iban attı adresi verdim ödemeyi yaptım dekontu attım fakat adam beni her taraftan engelledi ve kargoyu göndermedi, sizce ne yapmalıyım
artık yeni bilgisayarınzla fotoğraf bekleriz eğer mahkemeye başvurup sonuç güzel çıkarsa

TEŞKİLAT

80+ Silver
Çok geçmiş olsun sizi bayağı bir uğraştırır keşke böyle bir risk almasaydınız ekran kartı gibi ürünlerde dolandırıcılar kol geziyor Sahibinden'e bile Param Güvende adında bir teknoloji geldi bu varken ve ortada hiçbir tanışıklılık yokken IBAN ile ilk parayı göndermeniz saçma olmuş adamın da yazdıklarından cahil biri olduğu anlaşılıyor.

İnşallah halledebilirsiniz, kolay gelsin.

whoamii

80+ Silver
Geçmiş olsun, ben benzer bir olay yaşadım ve sonucunda CİMER'e baş vurdum fakat pek bir şey çıkmadı. Umarım paranızı geri alabilirsiniz.

Umut0526

80+ Silver
Davaya verin bence. Karta verdiğiniz paradan daha fazla gelir elde etmiş olursunuz. geçmiş olsun btw

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Polise gidip mahkemeye verin her türlü bulurlar zaten

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
EFT ise işlemi iptal edebilirsin.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Mahkemeye dilekçe yazın ama kendi rızanızla göndermişsiniz ama büyük ihtimalle geri alırsınız parayı bir de tazminat davası açarsınız mağdurliktan da para alırsınız
Tazminat davası açmak için mahkemede davada haklılık kararınızın çıkmasını bekleyın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden dolandırıyorlar onu da anlamıyorum. Saçma yani. Hem kul hakkına, hem riske giriyorlar. Saçma sapan işler.
zaten ibandan ağzının içini bile buluyorlar adamın bayağı saçma

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hocam bu adam seni kandırmış karakola gidip delillerle göstermen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,189
Üyeler
163,963
Son üye
IRaees
Top Bottom