anladın zaten ne dediğimiHayatı bitmez de sicili kirlenir.
Hocam bir yandan iyi oldu kişiden alacağınız parayla bir sistem kurarsınız artık.Arkadaşlar durmu anlatıyım sahibinden üzerinden ekran kartlarına bakıyodum ve beğendiklerime hala satılık mı diye soruyordum, gigabyte 1660s 6gb bi ekran kartı buldum ve sordum ardından biraz süre whatsapp üzerinden bana ulaştı fakat şu şekildeydi(ekte 1.) ardından adamdab testleri vs istedim anlaştık iban attı adresi verdim ödemeyi yaptım dekontu attım fakat adam beni her taraftan engelledi ve kargoyu göndermedi, sizce ne yapmalıyım
AynenHocam bir yandan iyi oldu kişiden alacağınız parayla bir sistem kurarsınız artık.
artık yeni bilgisayarınzla fotoğraf bekleriz eğer mahkemeye başvurup sonuç güzel çıkarsaArkadaşlar durmu anlatıyım sahibinden üzerinden ekran kartlarına bakıyodum ve beğendiklerime hala satılık mı diye soruyordum, gigabyte 1660s 6gb bi ekran kartı buldum ve sordum ardından biraz süre whatsapp üzerinden bana ulaştı fakat şu şekildeydi(ekte 1.) ardından adamdab testleri vs istedim anlaştık iban attı adresi verdim ödemeyi yaptım dekontu attım fakat adam beni her taraftan engelledi ve kargoyu göndermedi, sizce ne yapmalıyım
EFT ise işlemi iptal edebilirsin.Arkadaşlar durmu anlatıyım sahibinden üzerinden ekran kartlarına bakıyodum ve beğendiklerime hala satılık mı diye soruyordum, gigabyte 1660s 6gb bi ekran kartı buldum ve sordum ardından biraz süre whatsapp üzerinden bana ulaştı fakat şu şekildeydi(ekte 1.) ardından adamdab testleri vs istedim anlaştık iban attı adresi verdim ödemeyi yaptım dekontu attım fakat adam beni her taraftan engelledi ve kargoyu göndermedi, sizce ne yapmalıyım
Mahkemeye dilekçe yazın ama kendi rızanızla göndermişsiniz ama büyük ihtimalle geri alırsınız parayı bir de tazminat davası açarsınız mağdurliktan da para alırsınızArkadaşlar durmu anlatıyım sahibinden üzerinden ekran kartlarına bakıyodum ve beğendiklerime hala satılık mı diye soruyordum, gigabyte 1660s 6gb bi ekran kartı buldum ve sordum ardından biraz süre whatsapp üzerinden bana ulaştı fakat şu şekildeydi(ekte 1.) ardından adamdab testleri vs istedim anlaştık iban attı adresi verdim ödemeyi yaptım dekontu attım fakat adam beni her taraftan engelledi ve kargoyu göndermedi, sizce ne yapmalıyım
zaten ibandan ağzının içini bile buluyorlar adamın bayağı saçmaNeden dolandırıyorlar onu da anlamıyorum. Saçma yani. Hem kul hakkına, hem riske giriyorlar. Saçma sapan işler.