Neler Yeni

Ekran Kartı Satın Alıcam (Tavsiye)

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
Merhaba arkadaşlar şuan bilgisayarımda rx5600 xt xfx markasının 3 fanlı olan ekran kartı var ve yükseltmek istiyorum 2 tane seçenek arasında kaldım rtx 4060 veya rx7600 incelemelere baktıgım zaman yaklaşık olarak bir birlerine yakınlar fakat arada 3k-4k fiyat farkı mevcut ve bu fiyat seviyelerinde cidden önemli bir fark tabi nvidia'nın yazılımı amd ye bin basar bence fakat sizce bu fiyat farkına değermi veya 10k-13k seviyesinde sizin önerebileceginiz alternatif başka ekran kartları mevcutmudur 2. olarak ise sizce 2.el ekran kartı işlem görmemiş ve mining yapılmamış olsa bile alınır mı? kendim zaten bilgi işlemciyim yapılıp yapılmadıgını sorunlu oldugunu anlarım. Kısacası sizin fikirlerinizi merak ediyorum yorumlarsanız sevinirim.İyi günler.

Bünyamina

80+ Platinum

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim dostum bide 2. el hakkında fikrin nedir acaba ?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EmreE
Merhaba arkadaşlar şuan bilgisayarımda rx5600 xt xfx markasının 3 fanlı olan ekran kartı var ve yükseltmek istiyorum 2 tane seçenek arasında kaldım rtx 4060 veya rx7600 incelemelere baktıgım zaman yaklaşık olarak bir birlerine yakınlar fakat arada 3k-4k fiyat farkı mevcut ve bu fiyat seviyelerinde cidden önemli bir fark tabi nvidia'nın yazılımı amd ye bin basar bence fakat sizce bu fiyat farkına değermi veya 10k-13k seviyesinde sizin önerebileceginiz alternatif başka ekran kartları mevcutmudur 2. olarak ise sizce 2.el ekran kartı işlem görmemiş ve mining yapılmamış olsa bile alınır mı? kendim zaten bilgi işlemciyim yapılıp yapılmadıgını sorunlu oldugunu anlarım. Kısacası sizin fikirlerinizi merak ediyorum yorumlarsanız sevinirim.İyi günler.
Nvidia yazılım daha çok iyi biliyorsun artık 14yy 2024 de donanımın bir önemi kalmadı 4060 almak iyi olur 2.el de işlem görmüşse anlarım sıkıntı olmaz diyorsan ikinci elde yönelebilirsin ama olurya insanlık hali gözünden kaçar adam iade almaz sıkıntı yaşarsın dikkatli ol

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
teşekkür ederim dostum fikrini belirttigin için

RandyRozz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cemal
Taksit zorunlu değilse bu bütçede sıfır ekran kartı almak büyük yanlış. Ayrıca 2. el ekran kartı mining li olsa da alınır araba motoru değil bu.

En ucuz 4060 12 bin asla bu para verilmez. 2. elden 6700xt almak varken 4060 a falan para verilmemeli. Tabi bu söylediğim taksit zorunluluğu yoksa geçerli. Taksitli almak gerekiyorsa 7600 alınır.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
valla taksit gibi bir durum söz konusu değil para hazır zaten orada sıkıntı yok bakalım şimdi İncehesap cuma gece indirimde 4060 gördüm güzel bir indirime girerse direkt olarak alıcagım

Top Bottom