Ekran kartı sıcaklığı normal midir?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,416
Rx 570 ekran kartım var discord dan konusurken ve netflix uygulamasindan film izlerken kart 50 derece de normalmidir?

bende de ASUS STRİX RX 570 var bende de aynı hatta yer yer daha da fazla. Rust oynarken 86 dereceyi görmüştüm :(

Rx 570 ekran kartım var discord dan konusurken ve netflix uygulamasindan film izlerken kart 50 derece de normalmidir?
film izlerken ekran kartı mhz sini düşür sonra çıkartırsın ama çıakrtırken bi anda çıkartma kart aniden ısınıp sorun çıkarabilir

bende de Asus STRİX RX 570 var bende de aynı hatta yer yer daha da fazla. Rust oynarken 86 dereceyi görmüştüm :(
Ben oyunlarda cok isi gormuyorum max 76 gördüm ama netflix izlerken neden böyle anlamadim 720 p izliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir furmark testi yap kasan ne kartın modeli ne netflixte 4k izliyorsan kartın zorlanma ihitimali var.
Xfx rx 570 4gb kasam iyi değil sogutmasi iyi olmadigindan yan tarafini açtım

Bir furmark testi yap kasan ne kartın modeli ne netflixte 4k izliyorsan kartın zorlanma ihitimali var.
Furmark testinden pek anlamiyorum yapıp özelden atayim size siz degerlendirin olur mu?

Kart yük altında değilken sessiz kalmaya çalıştığı için boşta o derecelere ulaşıyor yükte 80i geçmezse sıkıntı yok.

Furmark testin
Kart yük altında değilken sessiz kalmaya çalıştığı için boşta o derecelere ulaşıyor yükte 80i geçmezse sıkıntı yok.
De 5 - 10 dk da max 80 derecelerde dolaşıyor normalmidir?

Kasanin yan tarafini kapattigimda 85 e kadar çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,436
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri