Dostlar merhaba.Sistemi toplayalı yaklaşık 1 sene oldu ekran kartım msi 2060 gaming z modeli.Yaklaşık 15-20 gündür boşta 55-60 seviyesinde çalışmaya başladı sizce bu durum normal mi ? Çünkü ilk aldığım zamanlarda 40-45 civarı idi.
Kasayı temizle olmadı ekran kartının macununu değiştirDostlar merhaba.Sistemi toplayalı yaklaşık 1 sene oldu ekran kartım msi 2060 gaming z modeli.Yaklaşık 15-20 gündür boşta 55-60 seviyesinde çalışmaya başladı sizce bu durum normal mi ? Çünkü ilk aldığım zamanlarda 40-45 civarı idi.
Aldığımdan beri hiç temizlemedim edindiğim bilgilerde 1 sene civarı idare edeceğini söylüyordu.İçinin tozlandığını görüyorum yüzeysel bundan olabilir mi ısı değeri ?kasanızı temizliyormusunuz
olabilirAldığımdan beri hiç temizlemedim edindiğim bilgilerde 1 sene civarı idare edeceğini söylüyordu.İçinin tozlandığını görüyorum yüzeysel bundan olabilir mi ısı değeri ?
Hocam kartın garantisi var macunu servis değişim yapar mı acaba ?Kasayı temizle olmadı ekran kartının macununu değiştir
Ekran kartımda 60 derece üstünde fan açma özelliği var fakat bende 50-55 derecede bile çalışıyor.Bunu nasıl hallederim ?olabilir
İçini açarsan garanti gg olur kasayı yemizleyin olmazsa garantiye gönderin ben fan ve macun değiştirdim kart garantisi gg 88 dereceyi görüyorHocam kartın garantisi var macunu servis değişim yapar mı acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartımda 60 derece üstünde fan açma özelliği var fakat bende 50-55 derecede bile çalışıyor.Bunu nasıl hallederim ?