'Evo' serisinde ısınma sorununu ortadan kaldırdılar.Asus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
Beyler bu ekran kartı çok ısınır mı veya başka sorun yaratır mı ?
Eski Tuf'da sıkıntı vardı şuankinde yok diye biliyorumAsus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
Isınır sonunda evo yazan modelleri alabilirsin.Asus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
Eski Tuf'da sıkıntı vardı şuankinde yok diye biliyorum
Hayir artik o sorun yok
Bu eski model.Yeni Tuf serisinde ısınma sorunu kalktı.
Evet ısınır almanı önermem, TUF'un AMD Chipsetli yeni kartlarında EVO yazıyor.Asus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
Peki bana link atabilir misiniz? bu ekran kartı eski diyorlar ısınma yaparmı evolar ısınma yapmıyormuş rx5700 evo varmıYeni Tuf serisinde ısınma sorunu kalktı.
evo linki atabilir misin ben bulamadımdaEvet ısınır almanı önermem, TUF'un AMD Chipsetli yeni kartlarında EVO yazıyor.
Ekran kartı için bütçe ne? bu model pahalı o fiyata 5700xt alınabilir.Peki bana link atabilir misiniz? bu ekran kartı eski diyorlar ısınma yaparmı evolar ısınma yapmıyormuş rx5700 evo varmı
Post automatically merged:
evo linki atabilir misin ben bulamadımda
Kanka bilgisayar alıcam Allahın izniyle bu ekran kartını gözüme kestirmiştim alacağım pc bütçesi 7000TL bana güçlü bi kart önerebilir misin?Ekran kartı için bütçe ne? bu model pahalı o fiyata 5700xt alınabilir.
Şuna bakabilirsinKanka bilgisayar alıcam Allahın izniyle bu ekran kartını gözüme kestirmiştim alacağım PC bütçesi 7000TL bana güçlü bi kart önerebilir misin?
Kanka bilgisayar alıcam Allahın izniyle bu ekran kartını gözüme kestirmiştim alacağım PC bütçesi 7000TL bana güçlü bi kart önerebilir misin?